Προσπάθεια να βγει από την καταστολή ο 11χρονος Νικήτας το μεσημέρι

Μάνα 20χρονου δράστη: Ο γιος μου δεν είναι δολοφόνος αλλά αυτιστικός

Προσπάθεια να βγει από την καταστολή ο 11χρονος Νικήτας το μεσημέρι

Προσπάθεια για διακοπή της καταστολής και αν όλα πάνε καλά αποσωλήνωσης, θα γίνει σήμερα το μεσημέρι από τους γιατρούς του νοσοκομείου "Αγλαία Κυριακού" στον 11 χρονο Νικήτα.

Οπως είπε στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" του ΣΚΑΙ ο πρόεδρος του ΔΣ του νοσοκομείου Χάρης Τομπούλογλου, το παιδί είναι σταθερό αιμοδυναμικά, δηλαδή δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ο κ. Τομπούλογλου είπε ότι γιατροί προχωρούν βήμα-βήμα με ιδιαίτερη προσοχή, και αν όλα πάνε καλά, ο μικρός μπορεί να παραμείνει στο κέντρο πρώιμης, φυσικής αποκατάστασης παιδ��ών, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο "Αγλαϊα Κυριακού"

Εντωμεταξύ παρόλο που υπήρχε ενημέρωση από την Ρωσία, ότι αναμένουν τον μικρό, για να αναλάβουν τα επόμενα στάδια της θεραπείας του, η μητέρα του μικρού Νικήτα αρνείται κάτι τέτοιο και δηλώνει: «Δεν φεύγω. Θα μείνουμε στην Ελλάδα».

Σημειώνεται ότι σε συνέντευξη που έδωσε η μητέρα του 20 χρονου δράστη στην ολλανδική εφημερίδα Hart van Nederland, τόνισε πως ο γιος της είναι αυτιστικός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα δήλωσε επιφυλακτική για την απόφαση του γιου της να παραμείνει στην Κρήτη και να εργαστεί στο ξενοδοχείο, στο οποίο διέμεναν όταν έκαναν διακοπές στο νησί. Όπως υποστηρίζει, δέχθηκε να μείνει ο 20χρονος στην Ελλάδα και να εργαστεί αφού διαβεβαιώθηκε ότι θα βρίσκεται υπό κατάλληλη επιτήρηση.

Η ίδια περιγράφει το γιο της σαν ένα γλυκό αγόρι που απέφευγε να τραβά την προσοχή.

Μάλιστα, η μητέρα του στον λογαριασμό της στο Facebook γράφει ότι κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως είπε δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με το γιο της από την ημέρα που σημειώθηκε το περιστατικό και πως δεν κατάφερε να έρθει στην Ελλάδα λόγω της στάσης εργασίας που πραγματοποιούν στη χώρα μας οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα, το υπουργείο Εξωτερικών της Ολλανδίας έχει επίσης προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον ύποπτο. "Ο επίτιμος πρόξενός μας στο Ηράκλειο προσπαθεί να του παράσχει συμβουλευτική υποστήριξη", φέρεται να δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Novum.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top