Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι HOT: Ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς Κελσίου!

Από Τετάρτη πάλι θα δροσιστούμε λιγάκι

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι HOT: Ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς Κελσίου!

Όλο και αναβαίνει ο υδράργυρος με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακό που θα πιάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου κάνοντας μας να τρέξουμε στις παραλίες!!!

Αναλυτικά την Παρασκευή, θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο, τη Στερεά, τη Θεσσαλία και πιθανόν στην Κρήτη και στο Αιγαίο. Τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δυτική Πελοπόννησο, αλλά από τις απογευματινές ώρες και μετά και από τα δυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από τις ακ��ές της Βόρειας Αφρικής.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, με σταδιακή εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα ασθενούς βροχής, περιμένουμε στην Αττική. Το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις με εξασθένηση από το απόγευμα.
170513082724_4754.jpg


Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών και βελτίωση από το απόγευμα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή, την Δευτέρα αλλά και την Τρίτη ο καιρός θα είναι και πάλι αίθριος ενώ θα έχουμε νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ορεινά της Θράκης. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη, η θερμοκρασία θα πέσει ενώ θα έχουμε αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές στα νότια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top