Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο ένας δράστης της ληστείας- μαμούθ στη Λάρισα

Ταυτοποιήθηκαν τα δαχτυλικά αποτυπώματα-Μπλόκα για τον εντοπισμό των κακοποιών

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο ένας δράστης της ληστείας- μαμούθ στη Λάρισα

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων είναι ο ένας δράστης της ληστείας τράπεζας στη Λάρισα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος Αλβανός βρισκόταν στο τζιπ όταν γινόταν η καταδίωξη στα Ίσθμια και είχε ως αποτέλεσμα από τα πυρά των δραστών να χάσει τη ζωή της η 25χρονη Κατερίνα.

Πρόκειται για τον Klement Cala. Ο δραπέτης αναγνωρίστηκε τόσο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της τράπεζας -αφού τα πρόσωπα των ληστών δεν ήταν καλυμμένα- όσο και από δακτυλικό αποτύπωμα το οποίο ταυτοποιήθηκε.


Όπως σας γράψαμε από το star.gr στις 8.30 το πρωί δύο ένοπλοι άνδρες με καλάζνικοφ και χωρίς κουκούλες εισέβαλαν από την πλαϊνή πόρτα σε υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία. Απείλησαν τον Διευθυντή και τους υπαλλήλους, άνοιξαν τα χρηματοκιβώτια, άρπαξαν 1.000.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν!

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο κακοποιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν «στηθεί» αστυνομικά «μπλόκα» σε επίκαιρα σημεία του ευρύτερου οδικού δικτύου και έχει ενεργοποιηθεί μεγάλος αριθμός εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών δυνάμεων, το έργο των οποίων συνδράμει ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυ��ομίας.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, εντοπίσθηκε ένα καμένο αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 17-10-2011 από περιοχή της Αττικής. H συσχέτιση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με τη διαφυγή των δραστών της ληστείας διερευνάται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top