Κρήτη: Ο Σειραγάκης απαντάει στα ΓΙΑΤΙ μιας ολόκληρης κοινωνίας

Ο παιδεραστής-προπονητής είχε ασελγήσει σε 53 παιδιά!!!!

Κρήτη: Ο Σειραγάκης απαντάει στα ΓΙΑΤΙ μιας ολόκληρης κοινωνίας

Η ώρα της απολογίας του 49χρονου Σειραγάκη, του πρωταγωνιστή της υπόθεσης παιδεραστίας που σόκαρε το πανελλήνιο, έφτασε. Ο 49χρονος προπονητής απολογείται σήμερα και καλείται να απαντήσει στα Γιατί που ... βασανίζουν μια ολόκληρη κοινωνία. Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων, έφτασε η ώρα της απολογίας Σειραγάκη που κατηγορείται για την υπόθεση παιδεραστίας που αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 συγκλονίζοντας όχι μόνο την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, αλλά ολόκληρο το πανελλήνιο.

Ο ίδιος, καθ όλη τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης εμφανίζεται ... προκλητικός, παρεμβαίνοντας και σχολιάζοντας στην ακροαματική διαδικασία. Ουσιαστικά από σήμερα η πολύκροτη υπόθεση μπαίνει στην τελική της ευθεία καθώς μετά την απολογία Σειραγάκη η απόφαση της έδρας δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και την ίδια ημέρα.

Οι κατηγορίες

Με την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, συμπληρώθηκαν 17 μήνες από την επ' αυτοφώρω σύλληψη του προπονητή παιδικών τμημάτων μπάσκετ του ΑΓΟΡ, Ν. Σειραγάκη, την 1η Δεκεμβρίου 2011, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, την αποκάλυψη δεκάδων περιπτώσεων ασέλγειας εις βάρος ανήλικων και την προφυλάκισή του λίγες μέρες μετά, με κακουργηματικές κατηγορίες. Έκτοτε, κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα ο Ν. Σειραγάκης παραπέμπεται να δικαστεί για ασέλγεια εις βάρος τουλάχιστον 53 ανηλίκων, ως εξής:

• Για τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια 25 ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, από γυμναστή-εκπαιδευτικό.

• Για τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια επτά ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, όχι όμως και τα 18, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, από γυμναστή-εκπαιδευτικό.

• Για αποπλάνηση δύο παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

• Για τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνηση 13 παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, όχι όμως και τα 14, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, κατ' ορθή μεταβολή της κατηγορίας.

• Για τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνηση τεσσάρων παιδιών που συμπλήρωσαν τα 14 έτη όχι όμως και τα 15, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

• Για ασέλγεια παρά φύση δύο προσώπων νεότερων των 17 ετών, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

• Για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας δια ηλεκτρονικού υπολογιστή κατά συνήθεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top