Κυνικός ο 20χρονος ανιματέρ που μαχαίρωσε το 11χρονο παιδί-Ζητούσε να μάθει αν θα πληρωθεί!

Γιος Ελληνίδας-Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα-Κρίσιμη η κατάσταση του μικρού

Κυνικός ο 20χρονος ανιματέρ που μαχαίρωσε το 11χρονο παιδί-Ζητούσε να μάθει αν θα πληρωθεί!

​Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 20χρονος Ολλανδός που ενώ βρήκε μία δουλειά για να σκορπά χαμόγελα σε παιδικά πρόσωπα, σκόρπισε τη φρίκη και τον πόνο σε ένα 11χρονο παιδάκι!

Ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ από το ξενοδοχείο του Ανισαρά θα περάσει σήμερα την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, μετά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στα πλαίσια της προανάκρισης στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, προκειμένου να του ασκηθούν οι σχετικές ποινικές διώξεις και να του οριστεί και συνήγορος υπεράσπισης, εφόσον η δίωξη είναι σε βαθμό κακουργήματος όπως ο νόμος ορίζει σε περιπτώσεις κακουργηματικών πράξεων που δεν υπάρχει δικηγόρος για τον κατηγορούμενο.

Ο 20χρονος Ολλανδός κατέθεσε προανακριτικά χωρίς δικηγόρο και σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς όλα όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα στο ξενοδοχείο αλλά και πως κατέληξε να μαχαιρώνει το κορμί του 11χρονου αγοριού.

Κυνικός, ψύχραιμος και πολύ σκληρός φάνηκε να είναι ο 20χρ��νος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μετά την απολογία του ζητούσε να μάθει αν θα πληρωθεί και πότε από το ξενοδοχείο!!!

Μάλιστα, ο πρόεδρος των ξενοδόχων Ηρακλείου, κύριος Νίκος Χαλκιαδάκης είπε: «Ο Ολλανδός έχει ψυχολογικά προβλήματα! Η μεταφράστρια μου είπε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό που έκανε, ένιωθε καλά με τον εαυτό του, μετά την ανάκριση της ζητούσε το φαγητό του και την ρωτούσε για το μισθό του! Σίγουρα έχει ψυχολογικά προβλήματα.»

Γιος Ελληνίδας ο δράστης

Ο 20χρονος Cirino Fernando Benjamin Schrijver, είναι γιος Ελληνίδας, η οποία όταν ήταν μικρή είχε δοθεί για υιοθεσία σε ολλανδική οικογένεια.

Σταθερή η κατάσταση του 11χρονου

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 11χρονου, μετά τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε. Οι γιατροί αναφέρουν πως θα πρέπει να παρέλθει το πρώτο και κρίσιμο 48ωρο, προκειμένου να πουν με βεβαιότητα ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Το αγόρι επισκέφθηκαν χθες το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, καθώς και ένας διπλωμάτης της ρωσικής πρεσβείας, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top