Αστυνομική επιχείρηση σε Ασπρόπυργο, Άνω Λιόσια, Αχαρνές - 19 συλλήψεις

Θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα οδηγούνται 19 άτομα που συνελήφθησαν σε ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο διήμερο (13 και 14-5-2013) στις περιοχές του Ασπρόπυργου, των Άνω Λιοσίων και των Αχαρνών.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 230 αστυνομικοί, ελέχθησαν 386 άτομα και 254 οχήματα, προσήχθησαν 185 άτομα και συνελήφθησαν 19 άτομα εκ των οποίων επτά για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ένα για κλοπή ηλεκτρικού ��εύματος και παράβαση του Ν. περί όπλων, ένα για παράβαση του Ν. περί ναρκωτικών και περί όπλων, δύο για παράβαση του Ν. περί αλλοδαπών, ένα για λαθρεμπόριο χρυσού, ένα για παρεμπόριο, ένα για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, τέσσερα άτομα με καταδικαστικές αποφάσεις και ακόμα ένα για παράβαση του Γ.Ο.Κ.

Στο πλαίσιο των ελέγχων κατασχέθηκαν τρεις κυνηγετικές καραμπίνες, ένα κυνηγετικό δίκαννο και ένα αεροβόλο όπλο, 39 δισκία ναρκωτικών, χρηματικό ποσό 865 ευρώ, 598 ζεύγη γυαλιών ηλίου, 370 ρολόγια χειρός και 80 ζεύγη παπούτσια (όλα απομιμητικά προϊόντα), ενώ βρέθηκαν τέσσερις κλεμμένες μοτοσυκλέτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top