Κατά της απεργίας στις πανελλαδικές η ΕΛΜΕ Ηρακλείου

Αλλά και κατά της επιστράτευσης

Κατά της απεργίας τις ημέρες των πανελλαδικών εξετάσεων, αλλά και κατά της επιστράτευσης τάχθηκαν, κατά πλειοψηφία, οι καθηγητές του Ηρακλείου, στη γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ που ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ στο 3ο Λύκειο της πόλης.

Στη διάρκεια της συνέλευσης προτάθηκαν ά��λες μορφές κινητοποιήσεων και κυρίως να προετοιμαστεί η ΟΛΜΕ για κινητοποιήσεις μετά τις εξετάσεις.

Μεταξύ άλλων οι καθηγητές του Ηρακλείου προτείνουν:
- Η Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ να εκδώσει ψήφισμα με το οποίο να ζητά την παραίτηση του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.
- Να γινει συγκρότηση επιτροπής, που θα ξεκινήσει άμεσα επαφή και επικοινωνία με μαθητικά συμβούλια, συλλόγους γονέων και εργαζομένων στην πορεία οικοδόμησης Μετώπου Παιδείας, ώστε να αναπτυχθούν δράσεις μέσα στους μήνες Μάιο - Ιούνιο.
- Δέσμευση του ΔΣ της ΟΛΜΕ για νέες Γενικές Συνελεύσεις στο τέλος της επόμενης βδομάδας για την παραπέρα οργάνωση των κινητοποιήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top