Πάτρα - Συνήγορος Αλέξη Φράγκου: «Έβλεπε μόνο τον φονιά του αδερφού του»

«Κουράγιο» του ευχήθηκαν οι φίλοι του-Απολογήθηκε στον Ανακριτή για τον θάνατο του Ν. Ντάντη

Πάτρα - Συνήγορος Αλέξη Φράγκου: «Έβλεπε μόνο τον φονιά του αδερφού του»

​Η υπερασπιστική γραμμή δεν άλλαξε για τον Αλέξη Φράγκο που απολογήθηκε την Δευτέρα στον ανακριτή αυτή τη φορά για τον θάνατο του Νίκου Ντάντη, ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Πάνο Τσίρκα, όταν δέχτηκε πυροβολισμούς στην οδό Ανθείας.

Το θύμα εξέπνευσε 14 μέρες μετά το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο Αλέξης Φράγκος είπε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Ντάντη και ότι στόχος του ήταν να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού του.

Οι συνήγοροι υπεράσπισής του τόνισαν ιδιαίτερα την ψυχική κατάσταση του πελάτη τους υπογραμμίζοντας ότι ήταν εν βρασμώ ψυχής.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου επεσήμανε σε δηλώσεις του ότι ο Αλέξης Φράγκος κατέθεσε πως πως δεν ήταν στις προθέσεις του να σκοτώσει το δεύτερο θύμα αυτού του περιστατικού. Ήταν σε κατάσταση βρασμού, ψυχικής ορμής και ότι πιθανότατα τα τραύματα να έγιναν κατά την κίνηση του Ν. Ντάντη να βγει από το αυτοκινητο.

Ο έτερος συνήγορος του Αλέξη Φράγκου, Περικλής Πασχάκης δήλωσε ότι "η ψυχική κατάσταση του κατηγορούμενου ήταν τέτοια που στην ουσία δεν έβλεπε κανένα άλλο πρόσωπο, παρά μόνο τον φονιά του αδερφού του".

"Κουράγιο" του ευχήθηκαν οι φίλοι του

Ανέκφραστος και αγέλαστος ο Αλέξης Φράγκος, υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας βγήκε από το δικαστικό μέγαρο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχε ερευνήσει ειδικός πυροτεχνουργός υπό τον φόβο τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού.

Έξω από τα δικαστήρια ήταν συγκεντρωμένοι αρκετοί φίλοι του, οι οποίοι, την ώρα που αναχωρούσε το αυτοκίνητο της αστυνομίας του ευχήθηκαν κουράγιο. "Γεια σας μάγκες" τους απάντησε ο Αλέξης Φράγκος μέσα από την κλούβα της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top