Εκτός ελέγχου και πάλι οι Σκουριές: Η αστυνομία καταγγέλλει ότι δέχθηκε πυροβολισμό!

Τραυματίες τέσσερις άνδρες των ΜΑΤ – Διαψεύδουν οι κάτοικοι

Εκτός ελέγχου και πάλι οι Σκουριές: Η αστυνομία καταγγέλλει ότι δέχθηκε πυροβολισμό!

Εκτός ελέγχου είναι και πάλι η κατάσταση στις Σκουριές Χαλκιδικής όπου μετά την πρωινή ένταση, συνεχίζεται ο «πόλεμος» κατοίκων με ΜΑΤ.

Σε νέες συγκρούσεις, μάλιστα, τέσσερις άνδρες των ΜΑΤ τραυματίστηκαν, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία ο ένας δέχθηκε σκάγια από καραμπίνα!

Όπως σας αναφέραμε, η ένταση ξεκίνησε από το πρωί σήμερα στις Σκουριές, την ώρα που κάτοικοι της περιοχής έκαναν πορεία προς τα μεταλλεία χρυσού. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικράτησε ένταση όταν ομάδα γυναικών προσπάθησε να εμποδίσει την διέλευση οχήματος της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» ζητώντας άδεια για τη συνέχιση των έργων, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ. Μια γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας της περιοχής μαζί με άλλη μία που αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα, ενώ άλλες τρεις γυναίκες προσήχθησαν.

Λίγο αργότερα, περίπου 500 άτομα συγκεντρώθηκαν από όλες τις γύρω περιοχές για να διαμαρτυρηθούν για την επίθεση που δέχθηκαν νωρίτερα οι γυναίκες που ανέβηκαν στο βουνό καθώς και για τις προσαγωγές των 3 γυναικών.

Η αστυνομία κάνει λόγο για 4 τραυματίες άνδρες των ΜΑΤ, μεταξύ των οποίων ο ένας από σκάγια καραμπίνας, ενώ οι κάτοικοι από την πλευρά τους κάνουν λόγο για προβοκάτσια, καθώς υποστηρίζουν πως δεν υπήρχε διαδηλωτής που να έφερε όπλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top