«Παραλίγο να πεθάνει το παιδί μου από την μπαταρία επειδή δεν έβγαλαν ακτινογραφία στο λαιμό!»

Η μητέρα του 18μηνών κοριτσιού καταγγέλλει τους γιατρούς-Τι απαντά το νοσοκομείο

«Παραλίγο να πεθάνει το παιδί μου από την μπαταρία επειδή δεν έβγαλαν ακτινογραφία στο λαιμό!»

Φυλαχτό έχει κάνει, η μητέρα του 18μηνών κοριτσιού από την Κύμη Ευβοίας, την μπαταρία του τηλεκοντρόλ που κατάπιε το παιδί της!

«Μόλις την κατάπιε άρχισε να κάνει εμετούς και αμέσως την πήραμε και την πήγαμε στο νοσοκομείο της Κύμης, γνωρίζοντας ότι έχει καταπιεί την μπαταρία! Ήμασταν σίγουροι 100%. Είπαμε στους γιατρούς να της βγάλουν ακτινογραφίες παντού για να δουν που βρίσκεται. Εκείνοι θεώρησαν καλό να της βγάλουν ακτινογραφία μόνο στην κοιλιά και στους πνεύμονες! Σε αυτά τα σημεία δεν φάνηκε κάτι, αφού η μπαταρία ήταν στον οισοφάγο της. Μάλιστα, τους είπαμε ότι αφού δεν είναι στην κοιλιά θα είναι στο λαιμό σίγουρα! Και μας είπαν ότι το παιδί δεν έχει τίποτα, να πάμε σπίτι! Εμείς τους λέγαμε: ''πως δεν έχει τίποτα; Μπαταρία κατάπιε!'' Μάλιστα μας είπανε ότι έχει ίωση! Ο ένας γιατρός μας είπε ότι θα την δούμε στα κόπρανα! Εγώ φυσικά δεν περίμενα ούτε λεπτό! Το πήρα κατευθείαν και το έφερα στο Παίδων! Χάσαμε, όμως πολύτιμο χρόνο στη Κύμη και κάναμε 2 ώρες να φτάσουμε! Είχε δυστυχώς γίνει διάβρωση της μπαταρίας μέσα στο λαιμό. Μόλις φτάναμε το παιδί έκανε συνέχεια εμετούς στο αυτοκίνητο που μύριζαν ηλεκτρολύτη! Μόλις φτάσαμε ευτυχώς το πήραν αμέσως και το έβαλαν στο χειρουργείο!», είπε η μητέρα του μικρού κοριτσιού, που σήμερα μετά την φρικτή περιπέτεια που έζησε, είναι ευτυχισμένη που το παιδί της είναι ζωντανό!

Όμως, ο Γολγοθάς του μικρού κοριτσιού δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού πρέπει να ξανακάνει γαστροσκόπηση γιατί υπάρχει η πιθανότητα το υγρό της μπαταρίας να της έχει κάνει ουλή στον οισοφάγο και το παιδί δεν μπορεί να φάει ακόμα τίποτα.

Η εκπομπή ''Μίλα'' της Τα��ιάνας Στεφανίδου, επικοινώνησε με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου της Κύμης, ο οποίος δήλωσε συντετριμμένος, υποστήριξε ότι πριν από λίγες ημέρες επισκέφτηκε την οικογένεια για να ζητήσει συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη η ίδια και το μωρό.

Υποστήριξε ότι ο γιατρός που εξέτασε το μωρό είναι ένας πολύ έμπειρος χειρουργός, ο οποίος έχει μάλιστα μια πολύ σημαντική θέση στη ιατρική υπηρεσία, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη ακτινογραφία απάντησε λακωνικά ότι δεν φάνηκε η μπαταρία.

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top