Θρίλερ με θάνατο βρέφους μόλις έξι μηνών στη Λήμνο. Για "ιατρικό λάθος" κάνουν λόγο οι γονείς

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Θρίλερ με θάνατο βρέφους μόλις έξι μηνών στη Λήμνο. Για "ιατρικό λάθος" κάνουν λόγο οι γονείς
Μυστήριο επικρατεί από την Μεγάλη Πέμπτη στη Λήμνο με το θάνατο ενός βρέφους μόλις έξι μηνών, η υπόθεση του οποίου βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης και των Αστυνομικών Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πρωτομαγιά ένα ζευγάρι Αλβανών υπηκόων που διαμένει στη Λήμνο πήγαν το μόλις έξι μηνών κοριτσάκι τους στο Νοσοκομείο διότι όπως έλεγαν είχε αναπνευστικό πρόβλημα. Το άτυχο κοριτσάκι εισήχθη αμέσως στο Νοσοκομείο για παρακολούθηση όμως την επομένη ημέρα δηλαδή στις 2 Μαΐου εξέπνευσε.

Οι γονείς του άρχισαν να διαμαρτύρονται και να μιλάνε για ιατρικό λάθος το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του βρέφους. Έτσι κατέφυγαν στη Δικαιοσύνη και με εντολή της Εισαγγελίας Μυτιλήνης το άψυχο σώμα του βρέφους μεταφέρθηκε την Τετάρτη στη Μυτιλήνη για νεκροψία νεκροτομή.

Η νεκροψία – νεκροτομή έγινε σήμερα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από την εξέταση προέκυψαν ίχνη χτυπημάτων στο κεφαλάκι του άτυχου βρέφους τα οποία είχαν προκαλέσει και αιματώματα.

Μετά από αυτή την σημαντική εξέλιξη κρίθηκε απαραίτητη και η εξέταση των σπλάχνων του νεκρού βρέφους ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top