Τρυφερές στιγμές Άκη-Βίκης στο δικαστήριο

Κούγιας: Τους απαγόρευσαν την τηλεφωνική επικοινωνία

Τρυφερές στιγμές Άκη-Βίκης στο δικαστήριο
Καταβεβλημένη όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, εμφανίστηκε στο Εφετείο στη δεύτερη μέρα της δίκης της η Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπούλου η οποία είχε στιγμές τρυφερότητας με τον σύζυγό της μέσα στην αίθουσα.

Κάτωχρη μέσα στα μαύρα ρούχα, η Βίκυ Σταμάτη, κατέβηκε τελευταία από την κλούβα της αστυνομίας και είχε την εικόνα μιας γυναίκας που νιώθει ή θέλει να δείχνει καταρρακωμένη.

Αυτή τη φορά τα ρούχα της ήταν όλα μαύρα. Τα μαλλιά της λυμένα στους ώμους. Δεν σήκωσε ούτε μια φορά το βλέμμα, για να απαθανατίσει ο φακός τα μάτια της.

Ο χρόνος στη φυλακή αφήνει το αποτύπωμά του πάνω της. Στα χέρια της ένας μπλέ φάκελος καλύπτει τις χειροπέδες. Ο λιγοστός κόσμος την κοιτάζει με περιέργεια.

ΤΟ ΧΑΔΙ ΤΟΥ ΑΚΗ

Η κυρία Σταμάτη μπήκε τελευταία στο δικαστήριο και την ώρα που ο σύζυγός της μοίραζε χαμόγελα και χειραψίες , εκείνη παρέμενε σκυθρωπή. Φώναξε κοντά της τον Ακη Τσοχατζόπουλο και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί. Εκείνος της έγνεψε καταφατικά. Η Βίκυ Σταμάτη του έφτιαξε το πουκάμισο και ο πρώην υπουργός τη χάιδεψε στο μάγουλο.

ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο συνήγορός της υπέβαλλε ένσταση καθώς για μια κατάθεση σε Ελβετική τράπεζα το 2000-2001 , με βάσει το ελβετικό δίκαιο δεν υπήρχε αδίκημα ώστε να διωχθεί.

Μάλιστα καταλόγισε προκατάληψη σε βάρος της εντολέα του καθώς όπως σημείωσε από χθες της απαγορεύεται η τηλεφωνική επικοινωνία με τον σύζυγό της. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top