«Όποιος σηκώνει χέρι να πληρώσει» απάντησε εξοργισμένη η θεία της 23χρονης Φαίης στον δικηγόρο

ΔΕΙΤΕ τον διάλογό τους-«Η Φαίη μας δεν γυρίζει πίσω» είπε για την ανιψιά της

«Όποιος σηκώνει χέρι να πληρώσει» απάντησε εξοργισμένη η θεία της 23χρονης Φαίης στον δικηγόρο

​Δικαιωμένη αλλά και οργισμένη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η θεία της 23χρονης Φαίης που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της, μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση!

«Χαίρομαι που υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης γιατί η Φαίη μας δεν γυρίζει πίσω! Μέσα σε όλη αυτή τη στεναχώρια μας άνοιξε ένα παραθυράκι για να μάθουμε την αλήθεια, για το τι έγινε εκείνο το βράδυ και να αποδοθούν ευθύνες», είπε.

«Μου φαίνονται αστεία τα όσα είπε στην κατάθεσή του ο 25χρονος, ότι γύριζε δηλαδή ελεύθερος και ανενόχλητος στις καφετέριες. Αλλά έχουμε ακούσει τόσα που τίποτα πια δεν μου κάνει εντύπωση. Είναι σίγουρο ότι η Αστυνομία τον είχε καλέσει. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και για το ότι την χτύπησε. Ευτυχώς υπάρχουν ιατροδικαστές. Θέλω να πιστεύω ότι την αλήθεια θα την μάθουμε έστω κι αργά.»

Όσο για το ότι ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι παραδόθηκε επειδή τον απειλούσε η οικογένεια της Φαίης: «Πρώτη φορά το ακούω αυτό», είπε γελώντας η θεία του άτυχου κοριτσιού.

Για το ότι ο 25χρονος είπε ότι διατηρούσε σχέσεις και με την αδελφή της 23χρονης είπε: «Δεν θέλω καν να το πιστέψω, δεν θέλω καν να το ακούω, με πληγώνει πάρα πολύ αυτό»!

Ο δικηγόρος του 25χρονου δολοφόνου, κύριος Στάθης Καρυδομάτης, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή και απάντησε για ποιο λόγο ο πελάτης του έκανε ένα μήνα να παραδοθεί στις Αρχές: «Δεχόταν απειλές από ανθρώπους της νύχτας για τη ζωή του και για την οικογένειά του

Συνέχισε προκαλώντας την οργή με τα λεγόμενά του: «Πρόκειται για ένα ατύχημα μετά από έναν καυγά ενός ερωτευμένου ζευγαριού, ένα χαστούκι από τη μία, ένα χαστούκι από την άλλη ��αι η κοπέλα έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της. Είναι ένα δραματικό γεγονός, είναι ένα νέο παιδί που θα μπορούσε να ήταν κόρη μου. Είναι τρομακτικό αυτό που συνέβη

Μάλιστα, συνέχισε να αποκαλεί «ερωτικό καυγαδάκι» την ανθρωποκτονία της κοπέλας, μέχρι που προκάλεσε και την οργή της θείας της 23χρονης, όπου του είπε: «Δεν βαράμε την κοπέλα που αγαπάμε, τώρα αν φταίει θα αποδειχθεί και το αν θα σαπίσει στη φυλακή ή όχι. Όποιος φταίει να πληρώσει. Όταν σηκώνεις το χέρι σου πολλές φορές ενδέχεται να γίνει το ατύχημα.», είπε εκνευρισμένη!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top