Παραδόθηκε ο 25χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 23χρονη Φαίη

Κατέληξε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό η καλλονή - Κρίθηκε προφυλακιστέος

��αραδόθηκε ο 25χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 23χρονη Φαίη

Πρώτη ανάρτηση: 08/05/2013 13:09

Στον 15ο Τακτικό Ανακριτή παρουσιάστηκε σήμερα ο 25χρονος, που ξυλοκόπησε άγρια την 23χρονη Φαίη στην Νέα Μάκρη με αποτέλεσμα λίγες εβδομάδες μετά να καταλήξει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας η Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων παρέλαβε από τον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών, τον 25χρονο εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Μετά την απολογία του με υπόμνημα ο 25χρονος νταής, ο οποίος είχε προκαλέσει την οργή των φίλων και συγγενών της 23χρονης, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο θάνατος της Φαίης είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς ο δράστης, με τον οποίο φέρεται να είχαν μια σύντομη σχέση, την έδειρε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της θείας της, που σας είχαμε μεταφέρει αποκλειστικά, κρυβόταν τόσο καιρό και απειλούσε την οικογένεια της!

Το περιστατικό του ξυλοδαρμού σημειώθηκε στις 5 Απριλίου στην Νέα Μάκρη. Η νεαρή μεταφέρθηκε σε φρικτή κατάσταση στο νοσοκομείο και πριν λίγες ημέρες ξεψύχησε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top