Θρήνος στην Πάτρα για τον 33χρονο Γιώργο - "Έφυγε" ο γνωστός blogger

Μια μέρα μετά την γιορτή του - Έδωσε τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Θρήνος στην Πάτρα για τον 33χρονο Γιώργο - "Έφυγε" ο γνωστός blogger

Θρηνούν οι Πατρινοί για τον θάνατο του 33χρονου Γιώργου Κανταρτζόπουλου, του νεαρού και διάσημου στην περιοχή blogger, που πάλεψε με τον καρκίνο με ιδιαίτερο σθένος, αλλά δεν τα κατάφερε.

Γνωστός στον κόσμο του διαδικτύου ως George Kant «για όλα και για τίποτα», όπως ήταν το moto του, είχε συγκινήσει πολύ κόσμο με τις αναρτήσεις του στο προσωπικό του blog, όπου τις περισσότερες φορές με χιούμορ περιέγραφε την δύσκολη καθημερινότητά του.

images.jpg

Ο γνωστός ηχολήπτης και μουσικός δεν το έβαλε κάτω ούτε μια στιγμή. Πολέμησε γενναία την σπάνια μορφή λεμφώματος non hodgkin, με εξέλιξη στο κεντρικό νευρικό σύστημα και τον εγκέφαλο, ενώ πολλές φορές αναφέρθηκε στις δυσκολίες του συστήματος υγείας και στην μάχη να εξασφαλίσει μια θέση στην λίστα αναμονής για χημειοθεραπεία.

Η τελευταία του ανάρτηση ήταν πριν από περίπου ένα μήνα, στις 10 Απριλίου. Διαβάστε ένα απόσπασμα από τα όσα έγραφε για την ασθένεια του.

563361_10150989601259726_820669289_n-300x225.jpg




«…Μπήκαμε στον Φλεβάρη. Αυτόν το μήνα ανακάλυψα πολλά περίεργα παράπλευρα του Καρκίνου, γεγονότα και καταστάσεις που ��μφανίζονται μπροστά σου εκεί που δεν το περιμένεις . Έτσι, είχα το μήνα των αϋπνιών, του χασίματος αίσθησης του χρόνου, αλλά και μιας πνευμονικής εμβολής που με πήγε πίσω στο Σωτηρία και μου στέρησε πέντε μέρες ακτινοβολιών…

ΔΕΝ υπάρχει ήλιος στον καρκίνο. Ναι μεν υπάρχει άνοιξη, αλλά πρόκειται για μια άνοιξη τόσο μουντή όσο και η πιο γκρίζα μέρα του Εδιμβούργου. Εμένα βέβαια μου αρέσουν τα καφετιά φύλλα των δέντρων, όπως και το Εδιμβούργο με την καταθλιπτική του άνοιξη, αλλά το γεγονός ότι οι εποχές στον καρκινοπαθή μπορεί να αλλάξουν με ταχύτητα φωτός είναι σίγουρο ότι θα τον διαλύσουν ψυχολογικά και θα τον ρίξουν πολλές φορές. Το θέμα είναι να μπορείς να σηκώνεσαι. Και ποτέ δεν ξέρεις για πόσο θα μπορείς».

Σήμερα θα γίνει η κηδεία του στο νεκροταφείο του Αγίου Κωνσταντίνου, στα Ροΐτικα της Πάτρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top