Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε την ένοπλη ληστεία σε γνωστό ζαχαροπλαστείο στα Πατήσια

Τρεις μασκοφόροι ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με την απειλή όπλου!

Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε την ένοπλη ληστεία σε γνωστό ζαχαροπλαστείο στα Πατήσια
Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Γκούμας​
Ένοπλη ληστεία έγινε ανήμερα το Πάσχα σε γνωστό ζαχαροπλαστείο στα Πατήσια. Στο συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο του Star βλέπετε τους τρεις μασκοφόρους ληστές, που με την απειλή όπλου αρπάζουν τα χρήματα από το ταμείο, ανοίγουν το χρηματοκιβώτιο και δένουν τον διευθυντή του καταστήματος.
Όλα έγιναν λίγη ώρα πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα και οι τρεις οπλισμένοι ληστές μπαίνουν γρήγορα μέσα στο πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο στα Πατήσια. Ο διευθυντής του καταστήματος κάνει τους τελευταίους υπολογισμούς στο κομπιουτεράκι του πριν κλείσει.
Τρομοκρατημένος στη θέα των οπλισμένων ληστών που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και τα πιστόλια προτεταμένα, οπισθοχωρεί προς τον τοίχο. Ο τρίτος ένοπλος ληστής κρατά ακινητοποιημένες τις δυο τρομοκρατημένες υπάλληλους.
Όμως τα χρήματα του ταμείου φαίνεται πως δεν ήταν ο μόνος του στόχος, αφού ζητούν από τον διευθυντή του ζαχαροπλαστείου να τους πει που είναι το χρηματοκιβώτιο απειλώντας τον να τον σκοτώσει μαζί με τις δυο ��υναίκες υπάλληλους, σε αντίθετη περίπτωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι τρεις ένοπλοι ληστές να είναι από τους δραπέτες της φυλακής Τρικάλων.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top