Το μοιραίο λάθος που δεν μπόρεσε να προβλέψει η άτυχη αστρολόγος της καλής κοινωνίας

Η μυστήρια δολοφονία,τα μηνύματα στο Facebook και το προφητικό άρθρο

Το μοιραίο λάθος που δεν μπόρεσε να προβλέψει η άτυχη αστρολόγος της καλής κοινωνίας

​Επτά ημέρες μετά τη δολοφονία της γνωστής αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη η οποία έπεσε νεκρή ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης, στην οδό Ασκληπιού, στην Κηφισιά, παρασυρμένη από το δικό της αυτοκίνητο, το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο 43χρονος Π.Ο., σύντροφος της και ... ο κόσμος που τη γνώρισε και την αγάπησε είναι ακόμη σοκαρισμένος!

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της άτυχης αστρολόγου δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν τον τρόπο με τον οποίο «έφυγε» η αγαπημένη τους Νατάσα! Στο Facebook της αστρολόγου τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα, οι φωτογραφίες και τα τραγούδια πέφτουν βροχή!

liani.jpg

«Ασύλληπτο... Δεν το χωράει ανθρώπου νους... Σήμερα περίμενα να ακούσω τις ευχές σου και αντί γι' αυτό άκουσα την αποτρόπαια είδηση του θανάτου σου. Καλό ταξίδι»! Με αυτά τα λόγια η Δήμητρα Λιάνη αποχαιρέτησε την φίλη της. Συγκινημένος και βαθιά σοκαρισμένος και ο συνάδελφος της Νατάσας , Πέρρης Κρητικός (αστρολόγος στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου).

Έβλεπε το μέλλον των διασήμων, αλλά δεν μπόρεσε να δει το δικό της

livani-nikolaou.jpg
Με τον τραγουδιστη Φίλιππα Νικολάου

Η Νατάσα Λιβάνη είχε γεννηθεί στην Αθήνα και διατηρούσε γραφείο στην Κηφισιά, όπου και διέμενε. Χωρισμένη με ένα παιδί, τον 27χρονο Κ��νσταντίνο, σκηνοθέτη στο επάγγελμα, που όπως λένε οι οικείοι της ήταν η μεγάλη της αγάπη. Στο γραφείο της στην Κηφισιά μαζευόταν όλη η καλή κοινωνία για να δεχθεί τις αστρολογικές συμβουλές της. Συνεργάτες την περιγράφουν ως εξωστρεφή άνθρωπο, πολύ καλή στη δουλειά της και συνεπή. Είχε ξεκινήσει την πορεία της στο περιοδικό «Auto week» του Επενδυτή και στην εφημερίδα «Η Ελλάδα σήμερα». Συνεργάστηκε με το Star Channel και αργότερα τον Alpha στην εκπομπή «Αυτό μας έλειπε» με τον Θ. Πάτρα.

livani-gios.jpg
Με τον γιο της Κωνσταντίνο

Τη μοιραία νύχτα που δολοφονήθηκε η αστρολόγος, η βραδιά είχε ξεκινήσει με διασκέδαση και άφθονο ποτό στο σπίτι της. Ειδικά ο 43χρονος είχε κάνει υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Η Νατάσα Λιβάνη προσφέρθηκε να επιστρέψει με το αυτοκίνητό της τον Π.Ο. στο σπίτι του.Στη διαδρομή και για άγνωστη αιτία το ζευγάρι ξεκίνησε να καβγαδίζει. Σύμφωνα με την κατάθεση του 27χρονου γιου, η μητέρα του, του τηλεφώνησε ζητώντας τη βοήθειά του.

Το μοιραίο λάθος

Η γνωστή αστρολόγος είχε κατέβει πλέον από το αυτοκίνητο και βρισκόταν «εκτεθειμένη» στον δρόμο.

Λίγα λεπτά πριν από τις 3 τα ξημερώματα, ο σύντροφός της φέρεται να μετέτρεψε το αυτοκίνητο σε φονικό όπλο και να «πάτησε» την άτυχη γυναίκα. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Λίγα λεπτά αργότερα, ο γιος έφτασε στο σημείο και αντίκρισε τη μητέρα του νεκρή στο οδόστρωμα χτυπημένη από το αυτοκίνητο και τον 43χρονο σε λιπόθυμη κατάσταση στο αυτοκίνητο

Ο νεαρός ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την αστυνομία αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Yστερα από την προανάκριση των αστυνομικών, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίον του 43χρονου, ο οποίος πλέον θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη το ίδιο βράδυ και αρχικά υποστήριξε πως δεν θυμάται τίποτα από το περιστατικό, στη συνέχεια ωστόσο κατάθεσε πως υπήρχε και τρίτο άτομο στο αυτοκίνητο.

Διαισθανόταν τον θάνατο;;;;

Μπορεί η γνωστή αστρολόγος να μην μπόρεσε να ξεφύγει από την μοίρα, μπορεί να μην μπόρεσε να αλλάξει το θέλημα του θεού και των πλανητών, ωστόσο από την τελευταία ανάρτηση της στο προσωπικό blog της φαίνεται ότι η αστρολόγος είχε μια κακή διαίσθηση για τις επερχόμενες σκληρές εκλείψεις του Απριλίου και του Μαΐου.

«Τις εκλείψεις οι αρχαίοι ημών πρόγονοι της έτρεμαν και τις είχαν συνδέσει με δυσάρεστα γεγονότα. Πίστευαν ότι μια έκλειψη είναι προμήνυμα κάποιας φυσικής καταστροφής ή της πτώσης, ακόμη και τον θάνατο» είχε γράψει η αστρολόγος λίγο πριν την μοιραία νύχτα που της στοίχησε τη ζωή

Δείτε ΕΔΩ όλο το άρθρο της

Πληροφορίες έθνος της Κυριακής

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top