Χανιά: Αρωματικά αυτοκινήτων αντί για... κλήσεις, μοίρασε στους οδηγούς η Τροχαία!

Με τον πιο πρωτότυπο τρόπο ευχήθηκαν Καλό Πάσχα

Χανιά: Αρωματικά αυτοκινήτων αντί για... κλήσεις, μοίρασε στους οδηγούς η Τροχαία!
​Έναν πολύ ευφάνταστο και πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε η Τροχαία Χανίων, ώστε να προτρέψει τους οδηγούς αυτοκινήτων να είναι προσεκτικοί όταν βρίσκονται στο τιμόνι, για να περάσουν όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα οι εορτές του Πάσχα!

Έτσι, το Μεγάλο Σάββατο το προσωπικό της Τροχαίας μοίρασε στους οδηγούς αρωματικά αυτοκινήτων, τα οποία συνοδεύονταν με ευχητήρια κάρτα της Αστυνομικής Διεύθυνσης για τις γιορτές και με την προτροπή: «εφέτος ας τσουγκρίσουμε μόνο αυγά».

Τα αρωματικά μοιράστηκαν στο κέντρο των Χανίων και όπως δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής, ταξίαρχος Αρτέμης Κουτσαφτάκης «πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των προσπαθειών της ΕΛΑΣ να σταθεί κοντά στον πολίτη στέλνοντας κοινωνικά μηνύματα. Σκοπός της αστυνομίας είναι όχι μόνο η ασφάλεια του πολίτη αλλά και η δημιουργία αρμονικής σχέσης και συνεργασίας μεταξύ αστυνομίας και πολιτών. Με τη συμβολική κίνηση που κάνομε σήμερα επιδιώκομε να αναπτυχθεί μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού».

Από την πλευρά του ο διοικητής της τροχαίας Χανίων, Αστυνόμος Β' Γιάννης Βλαχάκης, αφού αναφέρθηκε σε αυτή την πρωτοβουλία παρότρυνε τους οδηγούς να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας τονίζοντας ότι επί 24ωρου βάσεως το προσωπικό της Τροχαίας θα βρίσκεται στους δρόμους, με στόχο την ασφαλή κίνηση στους δρόμους. Όπως έκανε γνωστό ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στους ελέγχους αλκοτέστ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top