«Δε σκότωσα εγώ την Κατερίνα. Δε σας λέω ποιος πυροβόλησε»

Τι είπε στην κατάθεσή του ο δραπέτης των Τρικάλων-Tην Τετάρτη η απολογία του

«Δε σκότωσα εγώ την Κατερίνα. Δε σας λέω ποιος πυροβόλησε»

​Πρώτη ανάρτηση: 04/05/2013 13:59

«Δε σκότωσα εγώ την Κατερίνα … Δε σας λέω ποιος το έκανε» !Αυτή τη φράση επαναλαμβάνει συνεχώς στους αστυνομικούς ο 35χρονος αδίστακτος κακοποιός και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, που συνελήφθη χθες Μεγάλη Παρασκευή, μετά την αποτυχημένη απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.

Ο 35χρονος Lita ή Drebata Ermal ή Litor ή Deo δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος και αρνείται σύμφωνα με πληροφορίες, να αποκαλύψει οτιδήποτε στους αστυνομικούς. Κατά την κατάθεσή του, λίγο μετά τη σύλληψη του, παραδέχτηκε ότι ήταν όντως μέσα στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στην καταδίωξη της Κορίνθου αλλά αρνείται πως είναι εκείνος που πάτησε τη σκανδάλη και έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης 25χρονης κοπέλας, που βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά των δραπετών και της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ο δραπέτης των Τρικάλων άφησε να εννοηθεί ποιος είναι ο δολοφόνος της νεαρής κοπέλας , αλλά δεν το αποκάλυψε και ούτε προτίθεται να το αποκαλύψει (εκτός ίσως αν του χαρίσουν την .... ελευθερία του!!!!)

Όταν οι αστυνομικοί τον ρωτούν ποιος πυροβόλησε την άτυχη Κατερίνα εκείνος επαναλαμβάνει συνεχώς τα ίδια λόγια «δε σας λέω, θα τα πούμε μετά».

Ο κακοποιός φέρεται να ομολόγησε επίσης πως εκείνος και οι υπόλοιποι με τους οποίους βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, δεν ήξεραν για την κοπέλα που πυροβόλησαν θανάσιμα.

«Το μάθαμε από την τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά!

Σύμφωνα με την κατάθεση του 35χρονου Αλβανού, από την ημέρα που κατάφεραν να δραπετεύσουν από τις φυλακές των Τρικάλων, ο ίδιος και οι συνεργοί του έμεναν σε καταλύματα στην Κόρινθο και ��ην Αθήνα.

Εν τω μεταξύ όσο περνούν οι ώρες, τόσο οι υποψίες των αστυνομικών πως ο κακοποιός θα ζητήσει ανταλλάγματα ενισχύονται, καθώς ο κακοποιός τους λέει συνεχώς τη φράση «θα τα πούμε αργότερα!

Συνεργός του στη ληστεία της Μ. Παρασκευής στο Περιστέρι ήταν ένας από τους δραπέτες των Τρικάλων, ο οποίος όμως, εκτιμά η αστυνομία, δεν ήταν στο αιματηρό περιστατικό στα Ίσθμια.

Σήμερα, ο 35χρονος μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στον 19ο τακτικό ανακριτή και παραμένει υπό κράτηση.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, διακεκριμένη οπλοκατοχή και απόδραση κρατουμένου.

Ο Εισαγγελέας άσκησε επίσης σε βάρος του συνεργού του συλληφθέντα, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, ποινική δίωξη για ληστεία και παράνομη οπλοφορία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top