Συνελήφθη δραπέτης των φυλακών Τρικάλων στο Περιστέρι - Πέταξε χειροβομβίδες σε αστυνομικούς

Αποκλειστικές πληροφορίες και φωτογραφίες στο star.gr

Συνελήφθη δραπέτης των φυλακών Τρικάλων στο Περιστέρι - Πέταξε χειροβομβίδες σε αστυνομικούς

Πρώτη ανάρτηση: 03/05/2013 17:26

Ρεπορτάζ: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου

Στο Περιστέρι μετά από ληστεία συνελήφθη ο Ερμάλ Λίτα, ο ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που ήταν καταζητούμενος.

deo.jpg

Όλα ξεκίνησαν, όταν χτύπησε ο συναγερμός σε σούπερ μάρκετ της περιοχής και συγκεκριμένα σε πολύ γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην συμβολή των οδών Μιστρά και Λαχανά.

Δύο δράστες διέπραξαν ληστεία. Ο ένας κατάφερε να διαφύγει πεζός, όμως ο άλλος δεν πρόλαβε.


sro.jpg

Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικές δυνάμεις, ο αδίστακτος δράστης τους πέταξε τρεις χειροβομβίδες. Ευτυχώς, για καλή τύχη των παρευρισκομένων, δεν «έσκασαν», καθώς αυτός δεν τις είχε απασφαλίσει και συνελήφθη. Μετά από λίγο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον κακοποιό Ερμάλ Λίτα, ο οποίος είχε αποδράσει πριν λίγο καιρό από τις φυλακές Τρικάλων και καταζητείτο.

Ο δεύτερος δράστης, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει, επέστρεψε στο σημείο λίγα λεπτά μετά για να δει τι συμβαίνει (!) και έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.


untitled.jpg

Σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας εκ των συλληφθέντων, γελούσε την ώρα της σύλληψης, ενώ ο άλλος έτρεμε σαν το ψάρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λίτα μαζί με κάποια ακόμα άτομα κατηγορούνται για τον θάνατο της 25χρονης κοπέλας κατά την διάρκεια καταδίωξης στην Κόρινθο.

lita.jpg

Εν τω μεταξύ, οι αρχές εξετάζουν το όχημα, που βλέπετε στην φωτογραφία, το οποίο εκτιμούν ότι ίσως ανήκει στους δράστες, ενώ έπιασαν και έναν ταξιτζή και τον οδήγησαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες, αναζητούνται άλλα δύο άτομα.
edr.jpg

rty.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top