Γ. Καμίνης: Κατήγγειλε βουλευτή της Χ. Α. για απόπειρα επίθεσης με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι

«Όταν κάνεις φιλανθρωπία δεν το διατυμπανίζεις.Προς τι το σόου;»Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο

Γ. Καμίνης: Κατήγγειλε βουλευτή της Χ. Α. για απόπειρα επίθεσης με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι

​Εκτός από την Χρυσή Αυγή, ο Δήμαρχος Αθηναίων διοργάνωσε στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου, εκδήλωση που μοίρασε σε άπορες οικογένειες δώρα, λαμπάδες και παιχνίδια εν όψει Πάσχα.

Εκεί επικράτησε χάος μετά την απόπειρα επίθεσης που έκανε σε βάρος του δημάρχου κυρίου Καμίνη, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, μετά από τη ματαίωση της διανομής τροφίμων μόνο για Έλληνες στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με υπάλληλο της Δημοτικής Αστυνομίας λίγο πριν τις 11:00 το πρωί εισέβαλε μαινόμενος στο χώρο ο Γ. Γερμενής.

stjsty.jpg
Ο κύριος Καμίνης δήλωσε ότι ο βουλευτής «μπήκε λάθρα στο φρουραρχείο», όπου γινόταν διανομή αγαθών από τον δήμο Αθηναίων σε απόρους, και ��ροσπάθησε να τον χτυπήσει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο βουλευτής δεν τα κατάφερε και την στιγμή που του επιτέθηκε χτύπησε κατά λάθος ένα 12χρονο κοριτσάκι.

Μαρτυρίες αναφέρουν επίσης ότι ο επιτιθέμενος κρατούσε όπλο και προσπάθησε μάλιστα να το βγάλει, ενώ τον κρατούσε η ασφάλεια του δημάρχου.

Στη συνέχεια επικράτησε μια σύγχυση στον χώρο, όπου οι γονείς πανικοβλήθηκαν και πήραν τα παιδιά τους άρον άρον.

«Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι η γλώσσα της βίας», τόνισε ο Γ. Καμίνης και επανέλαβε ότι «η γλώσσα του τσαμπουκά δεν περνάει».

«Όταν κάνεις φιλανθρωπία δεν το διατυμπανίζεις. Προς τι το σόου; Προς τι ο φαρισαϊσμός; H πείνα έχει διαβατήριο; Έχει εθνικότητα;» διερωτήθηκε, σχολιάζοντας τη διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή μόνο σε Έλληνες.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top