Γ. Καμίνης: «Σήμερα πετύχαμε μια νίκη-Όσο είμαι δήμαρχος, δεν θα επιτρέψω τέτοια φαινόμενα»

Απαγορευτικό του δήμαρχου στα μέλη της Χρυσής Αυγής για το συσσίτιο

Γ. Καμίνης: «Σήμερα πετύχαμε μια νίκη-Όσο είμαι δήμαρχος, δεν θα επιτρέψω τέτοια φαινόμενα»

​Την δική του απάντηση έδωσε πριν από λίγο, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης για το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Συντάγματος, που τελικά κατάφερε και απέτρεψε.

«Το είχα πει από χθες ότι δεν θα επιτρέψω το συσσίτιο» , είπε και συνέχισε «το ερώτημα ��ου τίθεται είναι ποιος κυβερνά αυτή την πόλη. Η Χρυσή Αυγή δεν ζήτησε άδεια από το δήμο, όπως έπρεπε. Το είχα πει από χθες. Αυτό δεν θα το επέτρεπα και δεν έγινε τελικά».

Σήμερα είπε πέτυχε μια νίκη: «Πετύχαμε μία νίκη της δημοκρατικά συντεταγμένης Πολιτείας. Η Δημοτική Αρχή έχει επιβάλλει κάποια πράγματα και αυτά γίνονται. Τέλος».

Ξεκαθάρισε ότι γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα και ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα αλλά «Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα. Αυτό δε σημαίνει ότι η κεντρική πλατεία πρέπει να χρησιμοποιείται γι’ αυτούς τους σκοπούς. Όσο είμαι εγώ δήμαρχος αυτό το πράγμα θα ισχύει».

Μίλησε ακόμη και για τα συσσίτια του δήμου και τη βοήθεια που παρέχεται σε άπορους. «Ο δήμος παρασκευάζει 9.000 αγαθά και διανείμει τρόφιμα και σε σχολεία αλλά αυτό δεν το διαφημίζουμε. Δεν είμαστε υπέρ των θεατρικών παραστάσεων και δεν διατυμπανίζουμε τη φιλανθρωπία. Αυτές οι ενέργειες δεν είναι ενέργειες αλληλεγγύης», υποστήριξε, αναφερόμενος στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής και ευχαρίστησε την ΕΛ.ΑΣ. που δεν επέτρεψε να γίνει η τροφοδοσία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top