Αυτός είναι ο σύντροφος της αστρολόγου που την πάτησε με το αυτοκίνητό της-Σήμερα η κηδεία της

Στο αυτόφωρο ο 43χρονος-Γόνος παλιάς πολιτικής οικογένειας

Αυτός είναι ο σύντροφος της αστρολόγου που την πάτησε με το αυτοκίνητό της-Σήμερα η κηδεία της

​Πρώτη ανάρτηση: 02/05/2013 08:39

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο σύντροφος της άτυχης αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Τρίτης στην Κηφισιά, όταν την πάτησε με το αυτοκίνητό της μετά από άγριο καυγά.

786natasalibani3.jpg
Ο ίδιος κατέθεσε ότι δεν θυμάται τίποτα από το τραγικό συμβάν, καθώς είχε πιεί πολύ και μάλιστα ισχυρίστηκε, όπως σας είχαμε γράψει, ότι υπήρχε και τρίτο άτομο που βρισκόταν μαζί τους στο αυτοκίνητο τη μοιραία νύχτα.

Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος μετά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα, όμως θα δικαστεί στο αυτόφωρο το μεσημέρι για οπλοκατοχή και για τα μαχαίρια που βρέθηκαν σπίτι του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει πάει κατηγορούμενος για τον θανάσιμο τραυματισμό της, καθώς όπως ισχυρίζεται δεν θυμάται τίποτα από τη στιγμή που έφυγαν από το σπίτι της μέχρι τη στιγμή που ξύπνησε στο νοσοκομείο που τον είχαν πάει οι αστυνομικοί για λήψη αίματος.

Έτσι οι αστυνομικοί περιμένουν, εντός της ημέρας, τα εργαστηριακά αποτελέσματα, για να στείλουν την δικογραφία στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Είναι σίγουροι ότι αυτός χτύπησε τη γυναίκα με το αυτοκίνητο. Στους αστυνομικούς εκείνος είχε αναφέρει την πρώτη ημέρα, ότι δεν θυμάται τίποτα και ότι μπορεί να είχε παρασύρει τη γυναίκα ένας φίλος του, ο οποίος ήθελε να το φιλοξενήσει στο σπίτι του ο 43χρονος, αλλά του είχε αρνηθεί.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από το τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης, το οποίο λέγεται ότι είναι αλκοολικός και ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος του.

Στις τέσσερις το απόγευμα θα γίνει στην Κηφισιά η κηδεία της άτυχης αστρολόγου.

Να σημειωθεί ακόμα ότι, ο 43χρονος είναι εγγονός παλιού βουλευτή της Αχαΐας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top