Στα χέρια της αστυνομίας 18χρονος για ληστείες

Συνεργός του και ένας 16χρονος

Στα χέρια της αστυνομίας 18χρονος για ληστείες

Εξιχνιάσθηκαν, ύστερα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, δύο περιπτώσεις ληστείας.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες, στους Αμπελόκηπους, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 18χρονος, διότι πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με απειλή βίας, αφαίρεσαν από 29χρονο υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 295 ευρώ.

Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς Δεκέμβριο 2012 μαζί με 16χρονο συγγενή του, εισήλθαν ξανά στο προαναφερόμενο κατάστημα και με απειλή πιστολιού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα από υπάλληλο, με αρνητικό ωστόσο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, ο 18χρονος τον τρέχοντα μήνα, μαζί με τον 16χρονο καθώς και άλλους δύο συνεργούς τους, διέρρηξαν Δημοτικό Σχολείο στους Αμπελόκηπους, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν οκτώ φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Επίσης, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν Λύκειο και έτερο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής κατά τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο 2013.

Τέλος, ο συλληφθείς, αφαίρεσε από την ίδια περιοχή μοτοποδήλατο, το οποίο ανευρέθη στην Σταυρούπολη και αποδ��θηκε στον ιδιοκτήτη του. Σε βάρος του συλληφθέντα και των τριών συνεργών του σχηματίστηκε δικογραφία για «Ληστεία», «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής» και «Νόμο Περί Όπλων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top