Α. Φράγκος: Ο Τσίρκας υπέγραψε το συμβόλαιο θανάτου του αδελφού μου

Πάτρα: Κοντά στην εξιχνίαση του μακελειού της Σαχτούρη

Α. Φράγκος: Ο Τσίρκας υπέγραψε το συμβόλαιο θανάτου του αδελφού μου

Οι άνδρες της Ασφάλειας Πάτρας έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες και στοιχεία για έναν εκ των δολοφόνων του Κώστα Φράγκου, με τη σύλληψή του να θεωρείται θέμα ημερών, ή ακόμη και ωρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Κώστα Φράγκου είναι άνθρωπος που είχε στενή φιλική σχέση με τον Π. Τσίρκα, ενώ είναι και ο ίδιος σεσημασμένος: «Εχουμε συγκεντρώσει στοιχεία και πληροφορίες και έχουμε καταλήξει σε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο ήδη είναι σε επιτήρηση και είναι αδύνατον να ξεφύγει από την Πάτρα.

Απλώς περιμένουμε να ολοκληρωθεί το παζλ των ερευνών, ώστε να διαβιβάσουμε τα στοιχεία στον εισαγγελέα, ο οποίος θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του υπόπτου για τη δολοφονία του Φράγκου» λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., που έχει γνώση των ερευνών.

Στο μεταξύ ο Αλέξης Φράγκος μιλώντας στους αστυνομικούς απέφυγε να αναφερθεί στη δολοφονία του Π. Τσίρκα, τους διαβεβαίωσε όμως πως το «συμβόλαιο θανάτου» για τη δολοφονία του αδελφού του, Κώστα, έξω από νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, που άνοιξε τον κύκλο αίματος πριν από δύο εβδομάδες, το υπέγραψε ο Τσίρκας, τον οποίο θεωρεί ηθικό αυτουργό του εγκλήματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top