Συνελήφθη και πάλι για ναρκωτικά αλλά συνεχίζει να δουλεύει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο!

Με την υπογραφή και δύο σημερινών βουλευτών η απόφαση

39χρονος που συνελήφθη πρόσφατα για ναρκωτικά, μπαινόβγαινε στη φυλακή και είχε καταδικαστεί , αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα Real News συνεχίζει να εργάζεται ανενόχλητος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Τρίπολης!

Το γεγονός ότι ο ίδιος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν, με την κατηγορία της εμπορίας και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν στάθηκε αρκετό για να σταματήσει να εργάζεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Ο λόγος είναι ότι έτσι έκρινε ομόφωνη απόφασή του το δεκαμελές Περιφερειακό Σύστημα Υγείας Πελοποννήσου τον Φεβρουάριο του 2004.

Μάλιστα την απόφαση υπογράφουν δύο τότε μέλη του και σημερινοί βουλευτές: ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης, τότε πρόεδρος του ΠΕΣΥΠ Πελοποννήσου και ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Ζαχαριάς.
Στις 11 Απριλίου ο 39χρονος συνελήφθη μέσα στο σπίτι του στην Τρίπολη να κατέχει 19,5 γραμμάρια ηρωίνης, καθώς και δύο πλαστικά καπάκια με υπολείμματα ηρωίνης. Σύμφωνα με τη δικογραφία είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν, το 1997, για εμπορία ηρωίνης και τελούσε υπό περιοριστικούς όρους έως τις αρχές του 2008. Σύμφωνα με το διαβιβαστικό η ποσότητα ηρωίνης που κατείχε αντιστοιχούσε σε 100 τουλάχιστον δόσεις, οι οποίες προορίζονταν για διακίνηση σε τοξικομανείς της Τρίπολης.

Όμως από το 1997 μέχρι το 1998 που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή, φαίνεται να μπαινοβγαίνει εναλλάξ στη φυλακή και στο νοσοκομείο , υπό τις ευλογίες του ΠΕΣΥΠ Πελοποννήσου. Όταν συνελήφθη τον Μάιο του 1997 τέθηκε σε αυτοδίκαιη αργία, αλλά μετά την αποφυλάκισή του ένα μήνα μετά με περιοριστικούς όρους και την καταδίκη του το 1998 με τριετή αναστολή, επανήλθε στην υπηρεσία του.

Στις 24 Οκτωβρίου του 2001 φυλακίσθηκε για ναρκωτικά στις φυλακές Ναυπλίου και την ίδια ημέρα τέθηκε και πάλι σε αυτοδίκαιη αργία. Αποφυλακίσθηκε τον Μάρτιο του 2003 και επανήλθε πάλι στην υπηρεσία του. Τον Ιούλιο του 2003 παραπέμπεται στο Δ.Σ. του ΠΕΣΥΠ Πελοποννήσου, το οποίο στις 4 Φεβρουαρίου2004 αποφασίζει «ύστερα από διαλογική και διεξοδική συζήτηση» να του δώσει την ευκαιρία να συνεχίσει να εργάζεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

‘Ετσι παρέμεινε στην υπηρεσία του για να συλληφθεί πριν λίγες ημέρες και πάλι…

​​
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top