ΠΡΟΣΟΧΗ: κλειστοί δρόμοι την Κυριακή από Καλλιθέα μέχρι Πειραιά!

Μάθε όλες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Διακοπές της κυκλοφορίας θα γίνουν σταδιακά αύριο, Κυριακή, από την Καλλιθέα μέχρι τον Πειραιά, λόγω του αγώνα δρόμου «Kallithea Run».

Ειδικότερα, η Τροχαία θα «κόψει» την κυκλοφορία από τις 06:00 μέχρι τις 12:00 ως εξής:

- Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γρ. Λαμπράκη και Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

- Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας Ζησιμοπούλου και της οδού Αιγέως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

- Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της από την συμβολή της με την οδό Δ. Φαληρέως έως την οδό Αιγέως, ρεύμα προς Καλλιθέα (από τις 08.00).

- Ανώνυμη οδός που αρχίζει από το Σ.Ε.Φ. και καταλήγει στη Λ. Ποσειδώνος (από τις 08:00)

Επίσης, θα υπάρξει προσωρινή απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δαβάκη/ Σιβιτανίδου και Μαντζαγριωτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τις 06:00 μέχρι και τις 12:00.

Για την εξυπηρέτησή τους, οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν τη διέλευση στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top