Νέα επιδρομή για τραπεζοκαθίσματα στο Γκάζι

Δεν σταματούν οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι

Αιφνιδιαστικό επανέλεγχο στο Γκάζι, όπου χθες απομακρύνθηκαν αυθαίρετες κατασ��ευές από 8 κέντρα διασκέδασης και έγιναν συστάσεις για απελευθέρωση κοινόχρηστου χώρου, πραγματοποίησαν, σήμερα, συνεργεία του δήμου Αθηναίων.

Διαπιστώθηκε ότι τρεις επιχειρήσεις, στους κοινόχρηστους – απελευθερωμένους μετά τη χθεσινή επιχείρηση – χώρους, είχαν τοποθετήσει τραπεζοκαθίσματα, με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν ισάριθμες παραβάσεις και εκ νέου να απελευθερωθεί ο δημόσιος χώρος.

Ο γενικός γραμματέας του δήμου Αθηναίων, κ. Θεόδωρος Λιβάνιος, τόνισε ότι αποτελεί απαρέγκλιτη απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, να εφαρμοστούν οι κανόνες λειτουργίας της πόλης, σημειώνοντας ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, θα ενταθούν και θα είναι συνεχείς, ενώ ζητά τη συνεργασία των δημοτών, των κατοίκων και των επιχειρηματιών, ώστε να τερματιστεί η αυθαιρεσία και τα φαινόμενα υποβάθμισης της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top