Προσφορά αγάπης του STAR στο Πέραμα

Δείτε το βίντεο

Προσφορά αγάπης του STAR στο Πέραμα

Στο Πέραμα βρέθηκε το νεανικό κανάλι του STAR στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς που έχει ξεκινήσει για τους συνανθρώπους μας που τους έχει χτυπήσει η οικονομική κρίση.

Ζεστά φαγητά, αλλά το κυριότερο ανθρώπινη επαφή και πολλή αγάπη ήταν το μενού που προσέφερε το νεανικό κανάλι του STAR σε μια περιοχή που έχει χτυπηθεί ανελέητα από την οικονομική κρίση και την ανεργία.

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στάθηκαν από την οικογένεια του STAR η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του σταθμού, Λόλα Νταϊφά και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη.

«Είμαστε στο Πέραμα, στο πολύπαθο Πέραμα, αλλά με πολύ ζεστούς ανθρώπους, πολύ αξιοπρεπείς και περήφανους. Εμένα αυτό μου έκανε τεράστια εντύπωση και τους ευχαριστώ που τους γνώρισα και ήρθαμε κοντά», είπε η κυρία Νταϊφά, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του STAR.

«Το STAR είναι το κανάλι που στηρίζει, που βρίσκεται στο πλευρό όχι μόνο των νέων ανθρώπων αλλά και όλων των πολιτών», πρόσθεσε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Από νωρίς το μεσημέρι το τραπέζι της ανθρωπιάς είχε γεμίσει με πακέτα που είχαν ζεστό φαγητό, φρέσκα φρούτα και γλυκά που έδωσαν χαρά στις οικογένειες που περνούν πολύ δύσκολες στιγμές.

Η κοινωνική προσφορά του STAR θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες σε άλλες συνοικίες, για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Δείτε το βίντεο...


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top