Ψυχίατρος Σεργιανόπουλου: Έπαιρνε ναρκωτικά γιατί μόνο έτσι είχε επιθυμία για σεξ

Διαβάστε την κατάθεση που άφησε άφωνο το ακροατήριο

Ψυχίατρος Σεργιανόπουλου: Έπαιρνε ναρκωτικά γιατί μόνο έτσι είχε επιθυμία για σεξ

Άφωνο άφησε το ακροατήριο η κατάθεση του ψυχιάτρου του Νίκου Σεργιανόπουλου στη δίκη του Γεωργιανού Δαυίδ Μουρτινέλι που κατηγορείται για τη δολοφονία του ηθοποιού.

Ο καθηγητής Ψυχιατρικής Γιώργος Αλεβιζόπουλος που είχε εξετάσει τον Νίκο Σεργιανόπουλο δεν διαφοροποιήθηκε σχεδόν σε τίποτα με όσα είχε καταθέσει στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

Όπως είπε ο μάρτυρας, ο ηθοποιός έπασχε από διπολική διαταραχή, σύνδρομο καταδίωξης ενώ εμφάνιζε στοιχεία παρανοϊκής συμπεριφοράς.

Επίσης είπε πως ο Σεργιανόπουλος ήταν εξαιρετικά καχύποπτος και τρεις φορές ήρθε καμουφλαρισμένος στο γραφείο του φορώντας καμπαρντίνα και γυαλιά.

Παράλληλα η κατάθεσή του φέρνει στο φως νέα σκοτεινά στοιχεία για το αποτρόπαιο έγκλημα που στοίχισε τη ζωή στον γνωστό ηθοποιό. Όπως δήλωσε ο καθηγητής Ψυχιατρικής τη βραδιά που έγινε το έγκλημα ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε πάρει αντιψυχωσικά χάπια, αντικαταθλιπτικά και κοκαΐνη, ενώ τόνισε ότι έπαιρνε ναρκωτικά γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να έχει επιθυμία για σεξ.

Τέλος περιέγραψε τον ηθοποιό ως «καλό άνθρωπο».

Σε ότι αφορά στον Γεωργιανό σημείωσε πως ότι «αν δεχθούμε πως έχουμε μια παρορμητική προσωπικότητα, τότε μπορεί να πάρει φωτιά αν νιώσει ότι θίγεται».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Μαΐου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top