Αυτή είναι η τροχονόμος που σκοτώθηκε στην Λ. Κηφισίας - Θρηνούν ο άντρας και τα παιδιά της

Δείτε το βίντεο, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, από την ώρα του ατυχήματος

Αυτή είναι η τροχονόμος που σκοτώθηκε στην Λ. Κηφισίας - Θρηνούν ο άντρας και τα παιδιά της

Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε ο θάνατος της 42χρονης τροχονόμου Αδαμαντίας Σιάφλα ή αλλιώς Διαμαντούλα όπως την φώναζαν οι συνάδελφοί της, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή εν ώρα υπηρεσίας στην Λ. Κηφισίας.

Η μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 16 και 9 ετών είχε καταγωγή από το Αίγιο. Ζούσε όμως με την οικογένεια της στην Μεταμόρφωση, καθώς εργαζόταν στο Α.Τ. Κηφισιάς τα τελευταία 20 χρόνια. Συνάδελφός της και ο σύζυγός της, ο οποίος υπηρετεί στο Α.Τ. Νέας Ιωνίας και ήταν ο πρώτος που ενημερώθηκε για τον θάνατο της.

Όπως σας είχαμε πει, ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης, όταν, εκεί που ρύθμιζε την κυκλοφορία, την παρέσυρε διερχόμενο όχημα και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Τραγική ειρωνεία ήταν το ότι ο ένας της γιος βρισκόταν σε μονοήμερη εκδρομή με το σχολείο και ο πατέρας του περίμενε όλη μέρα να επιστρέψει, για να τον ενημερώσει.

Συγγενείς και φίλοι της 42χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που χτύπησε την οικογένειά της, ενώ στη θλίψη έχουν βυθιστεί και οι συνάδελφοί της που μιλούν για ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο που ήξερε και έκανε καλά τη δουλειά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top