ΣΟΚ: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα τροχονόμο στην Κηφισίας!

Μητέρα δύο παιδιών 16 και 9 ετών- Βρήκε ακαριαίο θάνατο

ΣΟΚ: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα τροχονόμο στην Κηφισίας!

Πρώτη ανάρτηση:23/04/2013 10:00

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κηφισίας το πρωί, λίγα λεπτά μετά τις 8:00, όταν ένα αυτοκίνητο, παρέσυρε και σκότωσε μια 40χρονη τροχονόμο, την ώρα που ρύθμιζε την κυκλοφορία.

Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστό, το πώς ακριβώς έγινε το δυστύχημα, εκτιμάται ότι η οδηγός δεν κατάλαβε τις οδηγίες ή δεν είδε την άτυχη γυναίκα και την παρέσυρε.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση της Κηφισίας με την οδό Αγίου Δημητρίου στην πλατεία Πλατάνων στην Κηφισιά και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η οδηγός με το smart είχε αναπτυγμένη ταχύτητα και φρέναρε απότομα, όταν είδε την τροχονόμο, με αποτέλεσμα να την "εκσφενδονίσει" στο κράσπεδο. Ωστόσο οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες.

"Πάγωσαν" όλοι. Η κίνηση των οχημάτων στο σημείο σταμάτησε και οι περαστικοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όμως η γυναίκα είχε ήδη χάσει την ζωή της.

Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη τροχονόμος,που υπηρετούσε στην Τροχαία Κηφισιάς είναι μητέρα δύο παιδιών. Το ένα της παιδί είναι 16 ετών και το άλλο μόλις 9 ετών. Ο σύζυγός της είναι επίσης τροχονόμος και υπηρετεί στην Τροχαία Ν. Ιωνίας, ενώ μαζί με την οικογένεια της ζούσε στην Μεταμόρφωση.

Η οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί και ανακρίνεται, όμως η διαδικασία της προανάκρισης θα αργήσει, καθώς η ίδια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top