Σοκ στην Μυτιλήνη: 17χρονος έμεινε παράλυτος, επειδή σταμάτησε ένα μηχάνημα στην εγχείρηση

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια και τους φίλους του

Σοκ στην Μυτιλήνη: 17χρονος έμεινε παράλυτος, επειδή σταμάτησε ένα μηχάνημα στην εγχείρηση

Αγωνία και εκνευρισμός επικρατεί στην Μυτιλήνη για τον 17χρονο, ο οποίος έμεινε παράλυτος από την μια πλευρά του σώματός του, εξαιτίας βλάβης μηχανήματος στο νοσοκομείο του νησιού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο αγόρι είχε ένα αιμαγγείωμα στο κεφάλι, πιθανότατα εκ γενετής, όμως το ανακάλυψαν τυχαία οι γονείς του τον Δεκέμβριο, όταν είχαν έρθει οικογενειακώς στην Αθήνα.

Μετά από προτροπή των γιατρών, οι γονείς αποφάσισαν να εγχειριστεί το παιδί τους και η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

filoi-17xronou.jpg

Την ώρα της επέμβασης όμως σταμάτησε το μηχάνημα «οδηγός» -πιθανότατα από black out- και η επέμβαση έμεινε στην μέση (!) με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στην αριστερή πλευρά του σώματός του νεαρού και να μείνει παράλυτος!

Οι γονείς «τρελάθηκαν» από την αγωνία τους και ζήτησαν την μεταφορά του στην Αθήνα. Όμως για να γίνει αυτό χρειαζόταν να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία…

Το νοσοκομείο Μυτιλήνης δεν έχει μαγνητικό τομογράφο. Οι γονείς έπρεπε να πληρώσουν 270 ευρώ στ�� «καλά καθούμενα» για να του κάνουν μαγνητική τομογραφία σε ιατρικό κέντρο εκτός νοσοκομείου.

Οι γονείς του παιδιού δήλωναν ότι ήταν ασφαλισμένοι και ότι το νοσοκομείο έπρεπε να καλύψει τα έξοδα, όμως το συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο δεν ήταν συμβεβλημένο!

Με την μεσολάβηση τρίτων το παιδί έκανε την αναγκαία εξέταση και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, το οποίο τα τελευταία 24ωρα είναι γεμάτο με τους φίλους του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top