Πασχαλινή αγορά για όλες τις μαμάδες από τις "4moms"

Την Kυριακή 21 Απριλίου

Πασχαλινή αγορά για όλες τις μαμάδες από τις "4moms"

Mια υπέροχη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους σκοπεύουν να χαρίσουν την Κυριακή η 21 Απριλίου οι «4moms» -Βάσω Νικοπολίδη, Βιβή Μπασινά, Λίτσα Κορωνιού και Αμαλία Κυπαρίσση-Παπαδοπούλου με αφορμή τον ένα χρόνο λειτουργίας του site τους «www.4moms.gr».

Από τις δέκα το πρωί έως τις έξι το απόγευμα το σχολικό συγκρότημα της Νέας Γενιάς Ζηρίδη θα μεταμορφωθεί σε έναν... μαγικό πλανήτη αφιερωμένο σε γονείς και παιδιά με μουσική, φαγητό, παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις.

Το «4moms market» θα είναι μια αγορά χαλαρή και διασκεδαστική μακριά από τα στενά όρια ενός καταστήματος, όπου θα παρουσιαστούν πρωτοποριακά και μοναδικά προϊόντα που αφορούν στη μαμά, στο παιδί αλλά και σ' ολόκληρη την οικογένεια όπως ρούχα (παιδικά & γυναικεία), αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη για το σπίτι, μαγιό, παπούτσια, παιχνίδια, παιδικά βιβλία, λαμπάδες, πασχαλινά είδη, κ.α.

Στην εκδήλωση αυτή θα περιλαμβάνονται επίσης και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, μπύρα για τους μπαμπάδες, φαγητό, μουσική, τουρνουά ποδοσφαίρου με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, τον Άγγελο Μπασινά και τον Αντώνη Νικοπολίδη, γυμναστική από την oμάδα της Ελένης Πετρουλάκη – Ivic, μπάσκετ, βόλλ��ϋ, Arts & crafts, παιδότοπος, μακιγιάζ – μανικιούρ και facepainting, μουσική για παιδιά από το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους και κυνήγι θησαυρού!

Δείτε τι δήλωσαν οι "4moms" στην "Ελένη"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top