Συγκλονιστικό στη Λαμία: Ο σκύλος τους οδήγησε στο νεκρό αφεντικό του δίπλα στο ποτάμι!

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες-Έμειναν άφωνοι οι κάτοικοι

Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί το πτώμα ενός 54χρονου άνδρα στον Σπερχειό ποταμό στην Ανθήλη Λαμίας!

Σήμερα το πρωί δυο Αλβανοί που κάνουν αγροτικές δουλειές στην περιοχή, περνώντας από αγροτικό δρόμο κοντά στο ποτάμι άκουσαν ένα σκυλί να τους γαβγίζει επίμονα.

skylow2.jpg
Λίγο πιο πέρα είδαν ένα αυτοκίνητο παρατημένο και έτσι αποφάσισαν να δουν τι συμβαίνει. Όταν μπήκαν μέσα στις φυλλωσιές και είδαν το κυνηγόσκυλο, εκείνο τους καλούσε πιο έντονα και άρχισε να κινείται προς το ποτάμι.

Ακολουθώντας το σκυλί σε λίγο βρέθηκαν σε ένα δέντρο δίπλα στον Σπερχειό, όπου υπήρχε ένα πτώμα.

potami.jpg
Ο νεκρός ήταν πυροβολημένος κάτω από το σαγόνι. Σχεδόν το μισό σώμα του ήταν μέσα στο ποτάμι. Ο λόγος που δεν είχε παρασυρθεί από τα νερά του Σπερχειού, είναι διότι ήταν δεμένος με μια λεπτή τριχιά από ένα χοντρό κλαδί.

Οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού, αλλά και οι αξιωματικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας, που βρέθηκαν στο σημείο, αφού εξέτασαν προσεχτικά όλα τα στοιχεία και έκαναν αυτοψία του χώρου, αρχικά απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια.

«Δέθηκε από το δέντρο για να μην τον πάρει το ποτάμι και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα στο σαγόνι....», είπε έμπειρος αξιωματικός της αστυνομίας σε τοπικό site.

Ο νεκρός ήταν χωρισμένος και ζούσε μόνος του στην Ανθήλη, ήταν κυνηγός και παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες εξέτρεφε και εκπαίδευε κυνηγόσκυλα.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ανθήλη, ενώ οι γε��τονες όπως είπαν είχαν να τον δουν από την Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όση ώρα είχαν δεμένο το σκυλί σε ένα δέντρο, εκείνο συνεχώς "έκλαιγε", ενώ όταν προσπάθησαν να το πά��ουν από το σημείο, το σκυλί αντιστεκόταν και ήθελε να πάει εκεί που ήταν νεκρό το αφεντικό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top