Πάτρα: Πριν ξεψυχήσει κατονόμασε τον "δράστη" που τον γάζωσε έξω από κλαμπ

Νέες πληροφορίες για το διπλό φονικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Πάτρα: Πριν ξεψυχήσει κατονόμασε τον "δράστη" που τον γάζωσε έξω από κλαμπ

«Η αστυνομία ερευνά με μεγάλη προσοχή τα κίνητρα που οδήγησαν στο μακελειό. Διερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα. Είναι πολύ νωρίς ακόμη να πούμε το παραμικρό.» Αυτή είναι η πρώτη δήλωση του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαϊας Ταξίαρχου Κ. Κυριακόπουλου για το μακελειό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην οδό Σταχτούρη μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Αγίου Ανδρέου έξω από γνωστό κλαμπ.

Στις 03:25, όπως σας είχε ενημερώσει το star.gr, δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού άρχισαν να γαζώνουν την είσοδο του κλαμπ με 30 σφαίρες, με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί ο 35χρονος αθλητής χειροσφαίρισης Βασίλης Σινούρης και ο 32χρονος αθλητής της πυγμαχίας, Κωνσταντίνος Φράγκος ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε ο 42χρονος Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, συμπαίκτης του Σινούρη.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης, καθώς και ο δίδυμος αδερφός του Αλέξανδρος, και οι δύο αθλητές της χειροσφαίρισης, ήταν ιδιαίτερα αγαπητά παιδιά και δεν είχαν απασχολήσει την Αστυνομία για υποθέσεις της νύχτας.

Σύμφωνα πάντως με νεότερες πληροφορίες, ο ένας εκ των δολοφονημένων πριν ξεψυχήσει ανέφερε το όνομα ενός ατόμου για τον οποίον πίστευε πως είναι ο δράστης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top