Φράουλες και... αίμα στην Μανωλάδα! Άγριο ξύλο και πυροβολισμοί

28 άτομα στο νοσοκομείο - Καταζητούνται οι δράστες

Φράουλες και... αίμα στην Μανωλάδα! Άγριο ξύλο και πυροβολισμοί

Πρώτη ανάρτηση: 17/04/2013 20:10​

Συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών σημειώθηκαν στην Νέα Μανωλάδα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 28 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό ντροπής έγινε σε κτήματα με φράουλες, όταν περίπου 200 μετανάστες, που εργάζονταν εκεί, πήγαν να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν τα δεδουλευμένα των τελευταίων έξι μηνών.

traumv_1a9ea5b06b3c7dd0b948f3e99dc9935a.jpg

Τρεις επιστάτες άρχισαν να τους… πυροβολούν με κυνηγετικά όπλα με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς, γύρω στα 17 άτομα, να πέσουν αιμόφυρτα στο έδαφος.

Οι δύο από τους δράστες διέφυγαν και αναζητούνται, ενώ ο τρίτος συνελήφθη μετά από καταδίωξη, όπως και ο ιδιοκτήτης των κτημάτων. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, εννέα από τους αλλοδαπούς διακομίστηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας και άλλοι 19 στο νοσοκομείο του Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οκτώ από τους τραυματίες φέρουν σοβαρότερα τραύματα.

Συνθήκες δουλείας

vardaq1_e3cc488ab796292f36be0194bb6a1b25.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετανάστες ζούσαν κάτω από συνθήκες δουλείας. Τα αφεντικά τους έδιναν μόνο ένα κομμάτι ψωμί και ένα πιάτο φαγητό. Αυτός ήταν ο λόγος της έντονης αντίδρασής τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που στην περιοχή σημειώνονται τέτοιου είδους περιστατικά, καθώς και στο παρελθόν άνθρωποι είχαν ξεσηκωθεί για τον ίδιο λόγο.

Δείτε το περιστατικό στο βίντεο από τον Alpha

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top