Μπροστά στα μάτια του πατέρα του ξεψύχησε ο 8χρονος από την Ηλιούπολη

Έτρεξε από τις κερκίδες μόλις είδε το τέρμα να καταπλακώνει το παιδί του

Μπροστά στα μάτια του πατέρα του ξεψύχησε ο 8χρονος από την Ηλιούπολη

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε στην Ηλιούπολη και για την οποία το star.gr σας είχε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση.

Ένα αγόρι μόλις 8 ετών σκοτώθηκε σε γήπεδο 5Χ5, την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του, όταν εξαιτίας του δυνατού αέρα το… τέρμα σηκώθηκε και το χτύπησε.

Οι συμπαίκτε�� του, τον είδαν να πέφτει στο έδαφος ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του ίδιου του πατέρα, ο οποίος παρακολουθούσε τον γιο του από τις κερκίδες.

Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί του έκανε τεχνητή αναπνοή αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση στις 17:08 και στις 17:28 το αγοράκι ήταν στο νοσοκομείο «Παίδων»…

Όμως ήταν ήδη αργά, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς, το αγόρι είχε χτυπηθεί στον θώρακα και το κεφάλι και όταν έφτασε στο νοσοκομείο, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι αρχές εντωμεταξύ προχώρησαν στην σύλληψη του προπονητή της ομάδας ο οποίο μεταφέρεται στον Εισαγγελέα ενώ αναζητούνται άλλα 4 άτομα, υπεύθυνοι των σωματείων που είχαν υπενοικιάσει το γήπεδο.

Ερωτηματικά προκαλεί και η αποκάλυψη ενός αυτόπτη μάρτυρα στο Star, σύμφωνα με τον οποίο «πριν από λίγες εβδομάδες είχε ξαναπέσει το τέρμα κουκουλώντας -ευτυχώς- μόνο με το δίχτυ του ένα παιδάκι. Δεν είναι καλά στερεωμένα αυτά. Χρειάζονται αντίβαρο από πίσω για να τα κρατάει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top