Μακελειό στη Πάτρα: Ένας νεκρός και ένας χαροπαλεύει μετά από επίθεση αγνώστων με 30 σφαίρες

Έξω από κλαμπ-Πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Σκηνές από ταινία τρόμου εκτυλίχτηκαν τα ξημερώματα στη Πάτρα στην οδό Σταχτούρη μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Αγίου Ανδρέου έξω από γνωστό κλαμπ.

klo1.jpg
Ένας νεκρός και ένα άτομο να χαροπαλεύει, είναι ο απολογισμός του «μαφιόζικου» χτυπήματος που έγινε στις 3.25 τα ξημερώματα.

Το περιστατικό συνέβη όταν δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού άρχισαν να γαζώνουν την είσοδο του κλαμπ με 30 σφαίρες.

DSC_1132.jpg
Από τις σφαίρες έπεσε επί τόπου νεκρός ένας άνδρας, ενώ ένα ακόμα άτομο γάζωσαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά λίγα μέτρα πιο μακριά στο ύψος του παρκινγκ που βρίσκεται στη διασταύρωση Αγίου Ανδρέου και Σαχτούρη.

DSC_1131.jpg

blmslwrfsh516e3657a5eff.jpg
Ο τραυματίας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας με τραύματα στο λαιμό και το στήθος και εκτιμάται πως δύσκολα θα κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι o Bασίλης Σινούρης ηλικίας 35 χρόνων ενώ σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας δεχθεί πολλές σφαίρες νοσηλεύεται o Κώστας Φράγκος 30 χρόνων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι δράστες φορούσαν κράνη ενώ για την επίθεση χρησιμοποίησαν ημιαυτόματο όπλο τύπου «ούζι» και ένα πιστόλι που έφεραν σιγαστήρες.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top