Ντροπή: Υπεξαίρεσε 3 εκατ. ευρώ και… ζητάει τους μισθούς της!

Δεν έχει τέλος το θράσος ορισμένων δημοσίων υπαλλήλων

Ντροπή: Υπεξαίρεσε 3 εκατ. ευρώ και…  ζητάει τους μισθούς της!

Υπάλληλος κέντρου αποθεραπείας παιδιών με αναπηρία υπεξαίρεσε 3 εκατομμύρια 815 χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία και τώρα ζητάει τους μισθούς της!!!

Η γυναίκα καταδικάστηκε σε 24 χρόνια κάθειρξη. Πέρασε η υπόθεση από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό το οποίο την έθεσε σε δυνητική αργία και το υπηρεσιακό συμβούλιο την έθεσε σε οριστική παύση και σβήστηκε από τους καταλόγους. Έτσι λοιπόν το κέντρο δεν κατέβαλε τους μισθούς.

Όμως το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό μετά από ένσταση της την δικαίωσε για τυπικούς λόγους καθώς την έπαυσαν χωρίς να την εξετάσουν. Δεν κρατήθηκαν οι τύποι δηλαδή. Η ίδια λοιπόν ζητά μισθούς 9 μηνών με το αιτιολογικό ότι την απέλυσαν το 2010 πριν εκπνεύσει ο ένας χρόνος κατά τον οποίο είχε τεθεί σε δυνητική αργία.

Μάλιστα την απόφαση του δευτεροβάθμιου την έμαθε η διοικήτρια σήμερα το πρωί.

Η γυναίκα θα πρέπει να ξαναπεράσει από πειθαρχικό του υπουργείου Εργασίας αυτή τη φορά και όχι του υγείας που υπαγόταν το κέντρο...αλλά μέχρι πριν από λίγες ημέρες το υπουργείο Εργασίας δεν είχε συγκροτήσει πειθαρχικό. Τώρα το κέντρο έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της, διεκδικώντας τα υπεξαιρεθέντα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top