Δύο υπόπτους κατέβασαν από αεροσκάφος στην Βοστώνη

Εντείνονται τα μέτρα ασφαλείας μετά το τρομοκρατικό χτύπημα

Δύο υπόπτους κατέβασαν από αεροσκάφος στην Βοστώνη

Εντείνονται οι έλεγχοι στις ΗΠΑ μετά το φονικό χτύπημα στην Βοστώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο επιβάτες ενός αεροσκάφους υποχρεώθηκαν να κατέβουν από αυτό προτού αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστόνης σήμερα, μία ημέρα μετά τις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στον τερματισμό του Μαραθωνίου, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους.

Η πηγή που ανέφερε το περιστατικό αυτό δεν διευκρίνισε αν η απομάκρυνση των επιβατών και των αποσκευών τους συνδέεται με τις έρευνες που πραγματοποιούνται από τις αρχές για τις επιθέσεις. Τα στοιχεία των δύο επιβατών δεν αποκαλύφθηκαν.

Η πτήση 636 της εταιρείας United Airlines επρόκειτο να απογειωθεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λόγκαν στις 06:04, τοπική ώρα, με προορισμό το Σικάγο, αλλά τελικά καθυστέρησε κατά τρεις ώρες. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Κρίστεν Ντέιβιντ είπε ότι το πλήρωμα ζήτησε από τους επιβάτες να περάσουν ξανά, μαζί με τις αποσκευές τους, από έλεγχο πριν από την απογείωση. Τελικά, η πτήση πήρε το "πράσινο φως" και αναχώρησε για τον προορισμό της χωρίς τους δύο επιβάτες.

Ένα άλλο αεροσκάφος της εταιρείας US Airways που προσγειώθηκε στη Βοστόνη από τη Φιλαδέλφεια οδηγήθηκε στην άκρη του αεροδρομίου προκειμένου να εξεταστεί μια "ύποπτη" αποσκευή. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στον τερματικό σταθμό και περίμεναν να ολοκληρωθεί ο έλεγχος που έδειξε ότι η βαλίτσα ήταν "αθώα".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top