Μη κρατικά ΑΕΙ και Πανεπιστημιακή αστυνομία προτείνει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Στις 17 Απριλίου οι φοιτητικές εκλογές

​Με κεντρικό εκλογικό σύνθημα «Εμείς αποφασίζουμε» και την αισιοδοξία ότι θα καταγράψει την 27 η συνεχόμενη νίκη σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, προσέρχεται η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές της 17ης Απριλίου.

Η νεολαία του κυβερνώντος κόμματος προτάσσει μεταξύ άλλων την ανάγκη για δημιουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας, τη σύνδεση της χρηματοδότησης των ΑΕΙ ανάλογα με την αξιολόγηση τους, την ελεύθερη σύμπραξη Πανεπιστημίων, αγοράς εργασίας και ιδιωτικού τομέα, τη δημιουργία νέων εστιών μέσω ΣΔΙΤ αλλά και το διαχρονικό αίτημα για μη κρατικά ιδρύματα.

Στο κεντρικό μήνυμα της, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ εστιάζει στις προσδοκίες για μια σύγχρονη χώρα που δημιουργούν οι μεταρρυθμίσεις και επισημαίνει «τα ελληνικά Πανεπιστήμια πρέπει να βρεθούν στην πρώτη γραμμή των αλλαγών», ενώ τονίζει ότι «στις 17 Απριλίου, αποφασίζουμε για Πανεπιστήμια συνδεδεμένα με την αγορά εργασίας, ανοιχτά στην ιδιωτική χρηματοδότηση και δύναμη τους την αξιολόγηση αποφασίζουμε και κάνουμε ισχυρή τη δική μας γενιά κόντρα στη μιζέρια και το λαϊκισμό».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top