Μοναδικό: Δημόσιος υπάλληλος ετών... 91!

Περιπτώσεις για γέλια και για πολύ κλάμα - Πάρτε βαθιά ανάσα πριν διαβάσετε

Μοναδικό: Δημόσιος υπάλληλος ετών... 91!

Τρελές καταστάσεις για γέλια και για κλάματα επικρατούν στο ελληνικό δημόσιο και το κακό είναι ότι τις πληρώνουμε εδώ και χρόνια…

Κατά την διάρκεια των ελέγχων σε διάφορες υπηρεσίες εντοπίστηκαν αιωνόβιοι υπάλληλοι και «κοπανατζήδες», οι οποίοι περισσότερες μέρες λείπουν από το γραφείο τους παρά βρίσκονται εκεί.

Την πρωτιά για τον τίτλο του πιο ηλικιωμένου εργαζόμενου παίρνει ένα στέλεχος ελληνικής δημόσιας υπηρεσίας, ηλικίας 91 ετών!

Ο υπάλληλος διορίστηκε το 1968 ως νομικός σύμβουλος στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας και παρόλο που έχει συμπληρώσει 45 χρόνια προϋπηρεσίας, εξακολουθεί να λαμβάνει κανονικά όχι μόνο το μισθό του, αλλά και κίνητρα απόδοσης και πριμ παραγωγικότητας!!!

Συνολικά έπαιρνε τον χρόνο 30.000 ευρώ, ενώ πολλές υποθέσεις της υπηρεσίας έχουν ανατεθεί στην κόρη του η οποία είναι επίσης δικηγόρος.

Δεν σταματάει όμως εδώ η «λούφα και παραλλαγή»… Η «κοπάνα», το μειωμένο ωράριο (με κανονικό μισθό), αλλά και η καταβολή υπερωριών σε υπαλλήλους που δεν πατούν καν το πόδι τους στη δουλειά είναι μερικά ακόμα από τα παραδείγματα!

Χαρακτ��ριστική είναι η περίπτωση υπαλλήλου στην TEO A.E., ο οποίος σε τρία χρόνια πήρε υπερωρίες και οδοιπορικά ύψους 21.500 ευρώ, αν και απουσίαζε συνεχώς. Το μυστικό του ήταν ότι... του χτυπούσαν την κάρτα οι συνάδελφοί του!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top