Ανείπωτη τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε την γυναίκα του μπροστά στον γιο του και αυτοκτόνησε

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της - Ανακοπή καρδιάς έπαθε ο μπαμπάς της

Ανείπωτη τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε την γυναίκα του μπροστά στον γιο του και αυτοκτόνησε

Έχει «παγώσει» η Καβάλα από το στυγερό έγκλημα που έγινε στην Νέα Πέραμο του δήμου Παγγαίου, όπου ένας 42χρονος άντρας σκότωσε την 34χρονη σύζυγό του, καθηγήτρια στο ΤΕΙ της περιοχής και αυτοκτόνησε μπροστά τα μάτια του ενός εκ των δύο ανήλικων παιδιών τους και της μητέρας του θύματος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη σήμερα στις δέκα το πρωί στην κατοικία των γονιών της 34χρονης. Ο 42χρονος ��ντρας μπούκαρε σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι κρατώντας μια κοντόκανη καραμπίνα.

Πυροβόλησε στο ταβάνι και μετά πυροβόλησε στο στήθος τη σύζυγό του. Η μητέρα της γυναίκας και ο 15χρονος γιος της έπαθαν σοκ. Ο 42χρονος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η 13χρονη κόρη της γυναίκας, ενώ ο πατέρας της 34χρονης, που ενημερώθηκε την είδηση γυρνώντας από το χωράφι του έπαθε ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας της καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε έντονους διαπληκτισμούς τις τελευταίες ημέρες και οι αρχές μιλούν για έγκλημα πάθους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top