ΠΑΤΡΑ: Παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα Εισαγγελέας για όσα συνέβησαν στο ΤΕΙ

ΔΕΙΤΕ πως έκαναν το αυτοκίνητο του Σ. Καπλάνη

showarticleimage2 (1).jpg
Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν τα όσα διαδραματίστηκαν από το μεσημέρι της Πέμπτης έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στο ΤΕΙ της Πάτρας, με αποκορύφωμα την «ομηρία» του προέδρου Σ. Καπλάνη και άλλων καθηγητών μελών του Δ.Σ της σχολής από σπουδαστές οι οποίοι απαιτούσαν την υπογραφή παραίτησης τους, επικαλούμενοι δηλώσεις των διοικούντων περί υποβολής τους εάν δεν άλλαζε το σχέδιο ‘Αθηνά».

showarticleimage2 (2).jpg
Η επόμενη ημέρα στο ΤΕΙ της Πάτρας , σε πολλά σημεία παραπέμπει σε πεδίο πολέμου, με την αίθουσα συνεδριάσεων να έχει υποστεί μεγάλες φθορές.

showarticleimage2 (4).jpg
Ο εισαγγελέας επενέβη αυτοβούλως και σύμφωνα με πληροφορίες θα διερευνήσει και τα όσα διαδραματίστηκαν στους διαδρόμους του Ιδρύματος, όπου εισέβαλαν «φουσκωτοί» προκειμένου να αποκαταστήσουν την τάξη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων από το αριστερό χώρο.

showarticleimage2 (5).jpg
Οι φοιτητές καταγγέλλουν πως στελέχη της ΠΑΣΠ στο ΤΕΙ της Πάτρας, με τη συνδρομή ακόμα και μπράβων , τους ξυλοκόπησαν λίγη ώρα μετά την απώλεια της ψηφοφορίας από την ΠΑΣΠ σε γενική συνέλευση που είχε πραγματοποιηθεί από τους φοιτητές.

showarticleimage2 (6).jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top