Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα... αλλά το weekend θα βρέξει!

Μάθε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει σήμερα και το Σαββατοκύριακο

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα... αλλά το weekend θα βρέξει!

Πρώτη ανάρτηση: 12/04/2013 00:58

Σχεδιάζεις να βάλεις πλυντήριο το τριήμερο ή να βγεις για καφεδάκι στη λιακάδα; Σπεύσε σήμερα, Παρασκευή, ή αύριο, Σάββατο, γιατί την Κυριακή ο καιρός χαλάει και θα βρέξει!

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος, με συννεφάκια να «μαυρίζουν» τον ουρανό στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές- απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 μέχρι 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 26 στη Νότια Ελλάδα, από 8 μέχρι 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 ως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Ίδιο θα είναι το σκηνικό και το Σάββατο, με τους ανέμους να στρέφονται σε δυτικούς και τον υδράργυρο να ανεβαίνει λίγο ακόμα.

Από την Κυριακή, όμως, ο καιρός θα μας τα κάνει μούσκεμα: τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα ανατολικά, οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει.

Δες στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για την Παρασκευή!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top