H Θεσπρωτία σε ΑΜΟΚ: 35 μαχαιριές σε λαιμό και θώρακα φέρει η 20χρονη Μαρία

"Της κατέστρεψε τα ζωτικά όργανα"

H Θεσπρωτία σε ΑΜΟΚ: 35 μαχαιριές σε λαιμό και θώρακα φέρει η 20χρονη Μαρία

Πρώτη ανάρτηση: 11/04/2013 14:42

Οργισμένοι είναι οι κάτοικοι των Φιλιατών για τον άδικο χαμό της 20χρονης φοιτήτριας Νοσηλευτικής, Μαρίας Γ., η οποία όπως σας είπαμε δολοφονήθηκε άγρια από 25χρονο συγχωριανό της σε καφετέρια μπροστά στα μάτια των φίλων της και των περαστικών.

Όλα έγιναν όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, όταν ο κτηνοτρόφος πέρασε έξω από την καφετέρια. Τότε η κοπέλα βγήκε έξω και λογομάχησαν με αποτέλεσμα ο κτηνοτρόφος να πάει στο αμάξι΄από όπου πήρε ένα μαχαίρι με το οποίο δεν δίστασε να κόψει το λαιμό της κοπέλας μέσα στην μέση του δρόμου μπροστά στους μουδιασμένους περαστικούς αλλά και στους άφωνους θαμώνες της καφετέριας.

Σήμερα δεκάδες συγχωριανοί της συγκεντρώθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Ηγουμενίτσας, όπου βρισκόταν ο δολοφόνος και διαμαρτυρήθηκαν.

Την ίδια ώρα σοκάρουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με την οποία η άτυχη κοπέλα δέχτηκε 35 μαχαιριές σε λαιμό και θώρακα με αποτέλεσμα να προκληθούν βαριές κακώσεις στα ζωτικά της όργανα.

Η απολογία του δράστη

Ο 25χρονος Δημήτρης, ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του εξαφανίστηκε για να συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα, παραδέχτηκε την πράξη του.

«Την σκότωσα, γιατί με απ��ρριψε», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες από το πρωτοφανές έγκλημα. ​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top