Νέα ένταση στην Πάτρα από αντιεξουσιαστές

Πέταξαν πέτρες στο Aστυνομικό Mέγαρο

Νέα ένταση στην Πάτρα από αντι��ξουσιαστές

​Δεν έχει κοπάσει η ένταση στην Πάτρα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ομάδα αντιεξουσιαστών κινήθηκε προς το Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την στάση της ΕΛ.ΑΣ. στα χθεσινά επεισόδια που είχαν σαν αποτέλεσμα 18 προσαγωγές και μία σύλληψη στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Υψηλών Αλωνίων.

Οι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, από το Αστυνομικό Μέγαρο. Λίγη ώρα νωρίτερα, πέταξαν πέτρες προς το κτίριο και έβαλαν φωτιά σε κάδους. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου, στην οδό Κορίνθου.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών, πέρασε έξω από κατάστημα εστίασης που βρίσκεται στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο οποίο θεωρεί ότι συχνάζουν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Το φραστικό επεισόδιο εξελίχθηκε σε πετροπόλεμο, με τους αντιεξουσιαστές να συγκεντρώνονται έξω από το «Μαραγκοπούλειο» κτίριο που τελεί υπό κατάληψη. Αμέσως μετά επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και έκαναν χρήση χημικών, ενώ οι αντιεξουσιαστές άναψαν και πάλι φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Τις πρώτες πρωινές ώρες η ένταση εκτονώθηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, από τα χθεσινά επεισόδια έχουν σημειωθεί φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top