Ηράκλειο: Η νεαρά έγινε...νεαρός, πάει φαντάρος και θα παντρευτεί!

Δεκτή από το Ειρηνοδικείο η αίτησή του για μεταβολή στοιχείων της ληξιαρχικής πράξης

Ηράκλειο: Η νεαρά έγινε...νεαρός, πάει φαντάρος και θα παντρευτεί!

​Την απόφαση να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του όπως πραγματικά αισθάνεται πήρε ένας ακόμα Ηρακλειώτης, ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση φαλοπλαστικής και προσθετικής όρχεων.

Μάλιστα σήμερα, συζητήθηκε στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου η αίτηση του για την μεταβολή των στοιχείων της ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως του, διεκδικώντας πλέον να καταχωρηθεί με ανδρικό όνομα και να διαγραφεί το γυναικείο που τον συνόδευε στα 30 χρόνια της ζωής του.

Πρόκειται για ιδιωτικό υπάλληλο, ο οποίος πλέον δεν κρύβει την χαρά του γι’ αυτήν την απόφαση ζωής. Μάλιστα ο ίδιος βρίσκεται σε σοβαρή σχέση και σκοπεύει να παντρευτεί καθώς ήδη έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, στην οποία προσέφερε μονόπετρο.

Επιθυμία του ζευγαριού είναι ο γάμος να είναι παραδοσιακός υπό τους ήχους της κρητικής λύρας.

Με την αλλαγή φύλου και την μεταβολή της ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως, ο 30χρονος θα κληθεί να παρουσιαστεί στον στρατό, κάτι όμως που δεν τον πτοεί. Απεναντίας φαίνεται να το χαίρεται αφού, όπως επισημαίνει, αγαπάει την πατρίδα του.

Την υπόθεση του 30χρονου χειρίστηκε ο δικηγόρος Ιάσονας Παπαστεφανάκης, ο οποίος χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ιδιαίτερη για τον εντολέα του. «Η πραγματική ζωή πλέον είναι μπροστά του και του εύχομαι από καρδιάς να ζήσει ευτυχισμένος» δήλωσε.


Ο νεαρός, όπως προβλέπεται από τη�� διαδικασία, παρακολουθήθηκε από ψυχίατρο, ο οποίος επικύρωσε την απόφαση του να αλλάξει φύλο και έτσι υποβλήθηκε σε μία σειρά επεμβάσεων με βασικότερη αυτήν της φαλοπλαστικής και της προσθετικής όρχεων. Ακόμα υποβλήθηκε σε δευτερεύουσες επεμβάσεις για την εξάλειψη των γυναικείων χαρακτηριστικών.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες εκδόθηκε στο Ηράκλειο η πρώτη απόφαση βεβαίωσης αλλαγής φύλου που αφορούσε σε 26χρονο Ηρακλειώτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top