Θρήνος σε όλη την Ελλάδα: Σπαρακτικά μηνύματα στο facebook για τα δύο νεκρά παιδιά

Το... ανατριχιαστικό μήνυμα στο τατουάζ του 20χρονου Φίλιππου-Ενός λεπτού σιγή

Θρήνος σε όλη την Ελλάδα: Σπαρακτικά μηνύματα στο facebook για τα δύο νεκρά παιδιά

Πρώτη ανάρτηση: 09/04/2013 15:25

«Πάγωσε» το πανελλήνιο στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου των δύο νέων παιδιών, ηλικίας 20 και 29 ετών, στο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στην Ανάβυσσο.

profile.jpg

Από την ώρα που μαθεύτηκε η είδηση τα μηνύματα πέφτουν «βροχή» στην σελίδα του Ευτύχη Τζιβιλόγλου, του συνοδηγού του αυτοκινήτου στο facebook.

Ο νεαρός, όπως σας είπαμε έχασε τον αδερφό του, Γιάννη (29 ετών) και τον συμπαίκτη και φίλο του, Φίλιππο (20 ετών).

Αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα που έγραψαν συμπαίκτες, φίλοι ή απλοί γνωστοί…

opo.jpg

Παιδαρά μου κουράγιο σε σένα και στην οικογένεια σου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τα παιδιά :( :(

Συλλυπητήρια φίλε, κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά σου…

o.jpg

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ.

Αρκετοί είναι οι φίλοι των δύο παιδιών που ενημερώθηκαν από το facebook για το τραγικό περιστατικό, ενώ οι φίλοι του 20χρονου Φίλιππου έχουν ήδη αλλάξει τις φωτογραφίες του προφίλ τους με το σήμα του πένθους.

Αρκετοί επίσης έχουν βάλει την φωτογραφία του Φίλιππου για profile picture.

Το ανατριχιαστικό tattoo

480178_10200364523409197_750983315_n.jpg

Σοκ προκαλεί το γεγονός πώς μόλις το Σάββατο ο 20χρονος ανέβασε στην σελίδα του στο facebook μια φωτογραφία με ένα τατουάζ που είχε «χτυπήσει» στο χέρι «Επιτρέπεται να πέσεις. Επιβάλλεται να σηκωθείς».

Ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες Κυπέλλου

Στην Ικαρία βρίσκεται από τις 2.30 μ.μ. η ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής, τα μέλη της οποίας βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, μετά τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα του 20χρονου ποδοσφαιριστή της Φίλιππου Δελαπόρτα και του Γιάννη Τσιβίλογκου, αδελφού του Ευτύχη Τσιβίλογλου επίσης ��οδοσφαιριστή της ομάδας της Κρεμαστής.

Παρά τον βαρύ πόνο για τα δύο αδικοχαμένα παιδιά οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Φοίβου αποφάσισαν να μεταβούν στην Ικαρία και να αγωνιστούν σε ένδειξη απότισης φόρου τιμής στη μνήμη των δύο νεκρών.

Η ομάδα του Φοίβου θα αγωνιστεί αύριο Τετάρτη με την τοπική ομάδα Ίκαρος. Όμως δεν θα παρατάξει 11 παίκτες, αλλά 10 αφήνοντας κενή τη θέση του Φίλιππου Δελαπόρτα και φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

Είναι αξιοθαύμαστη η θέληση των παικτών και των παραγόντων του Φοίβου που βρήκαν το κουράγιο να τιμήσουν με τον τρόπο αυτό τη μνήμη των δύο θυμάτων.

Στο μεταξύ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Φίλιππου Δελαπόρτα πριν από την έναρξη όλων των αγώνων της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου ερασιτεχνών αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου 2013.

​​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top